кадри bTV: Участничка колабира на въпрос за 10 хиляди лева

...
кадри bTV: Участничка колабира на въпрос за 10 хиляди лева
Коментари Харесай

Участничка припада на въпрос за 10 хиляди лева в „Стани богат“

кадри bTV: Участничка колабира на въпрос за 10 хиляди лв. в Стани богат

Всеки, който седне на Стола на благосъстоянието в „ Стани богат “, признава, че чувството въобще не може да се съпостави с това да отговаряш на въпросите пред тв приемника у дома.

Напрежението в студиото и против острия взор на Михаил Билалов може да се смазващо, освен това даже за хора, за които да те снимат е специалност.

Това се удостовери и от актрисата Весела Бабинова.



Звездата на bTV от сериала „ Мен не ме мислете “ се оказа голям обожател на телевизионната игра и съобщи, че да играе „ Стани богат “ е нейна детска фантазия. Още по-натоварена беше поради това, че не играе за себе си, а за идея – за финансирането на Българска хранителна банка, която подарява храна на небогати.
Бабинова стартира сякаш умерено играта, в която ѝ помагаше Наталия от организацията.
За поддръжка пък актрисата беше довела друга родна звезда от екрана, Луиза Григорова-Макариев.



Водещият Мишо Билалов също направи всички допустимо да успокои Весела. Тя обаче стартира да се тормози все по-емоционално след всеки преодолян въпрос.



Бабинова съвсем от самото начало стискаше ръката на съотборничката си. По едно време тя се тормози, че баба ѝ ще я убие поради слаби знания на българската география. Трябваше да ѝ бъде напомнено, че игра е за идея и благотворително и по-добре да пита публиката, с цел да стигне до правилния отговор.



Големи страсти имаше и към въпрос за полета до Луната, при който за пръв път там стъпва човек. Весела обаче имаше на разположение най-успешния жокер в лицето на неин другар.

Той сподели правилния отговор още преди да му бъде заложен въпроса до дъно.



Някъде в този миг актрисата взе тотално да губи надзор.

Тя очевидно се задъха, пи вода, плиска се, масажира лицето си и какво ли още не, с цел да не припадне.

„ Събрах двете граници “, разяснява Весела Бабинова.

От екипа на „ Стани богат “ несъмнено са се изправили на нокти при думите ѝвероятно са се замислили дали да не викнат кола за спешна помощ.



В последна сметка Весела съумя да се успокои и да овладее.

Нейната игра благодарение на Наталия от Българска хранителна банка се оказа най-успешната в благотворителните издания на предаването.

Актрисата задмина другите свои сътрудници и съумя да събере цели 10 хиляди лв. за щедрост.



С доста страсти и не без помощта на Михаил Билалов, Весела Бабинова се отхвърли на  въпрос от историята ни, на който не знаеше отговора, с цел да скапе резултата си досега.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР