кадри bTV: Цънцарова и Деси Стоянова се появиха в ефир

...
кадри bTV: Цънцарова и Деси Стоянова се появиха в ефир
Коментари Харесай

Цънцарова и Деси Стоянова се появиха в ефир с ужасни прически

кадри bTV: Цънцарова и Деси Стоянова се появиха в ефир с ужасни прически

Отстрани къдраво, изпод – проскубано. Тази наклонност в прическите се пробват да наложат фризьорите на bTV, видя vihrogon.bg. Резултатът е меко казано противоречив, а в тази ситуация с Мария Цънцарова – напряко абсурден.

Водещата на „ Тази заран “ се появи в ефир с съвсем бутафорно обемна коса. Съчетана с нежната ѝ фигура, прическата я направи да наподобява на болонка. И в случай че някой си мисли, че това е някаква съвременна наклонност за 2024-а, която си пробива път през телевизионния екран – не, подобен тренд не съществува съгласно стилните специалисти.


Външна реклама`); break case width
Ефектът от обработката на косата на Цънцарова беше като че ли преди малко е свалила вълнена плетена шапка от главата си. По-взискателните фенове напряко се разсмяха от типа на водещата. Решенията за това по какъв начин да наподобява тя в ефир сигурно не са единствено нейни, а напоследък виждаме някои в действителност неуместни решения в стила ѝ.



Не изключително добре изглеждаше в последния ден на седмицата и косата на Деси Стоянова. И нейната прическа не изглеждаше доста добре, въпреки че при нея неуместния размер беше избегнат. Водещата на „ Преди обед “ постоянно се появява с сходен вид коса. За разлика от различен път обаче прическата ѝ изглеждаше леко проскубано и малко подсещаше сресана конска грива.



Все едно Деси Стоянова е спала с ролки, махнала ги е за секунди и е влезнала в студиото, разясниха феновете. Дългите бретони вид перде, дълги пластове и прическа вид фасул в малко по-дълъг вид ще преобладават през 2024-а година, обявиха към този момент стилните специалисти. Това, което видяхме при Деси Стоянова и Мария Цънцарова не попада в нито една от тези категории. По-лошото е обаче, че прическите им изглеждаха просто незавършени.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР