Кадри БТВ: Тежък удар за Пепи Кекса във Фермата по

...
Кадри БТВ: Тежък удар за Пепи Кекса във Фермата по
Коментари Харесай

Тежък удар за Пепи Кекса във Фермата по БТВ

Кадри БТВ: Тежък удар за Пепи Кекса във Фермата по БТВ

С напредването на играта в аграрното предаване „ Фермата “ започнаха и тактиките. Засега концепцията им е да могат да си запазят тимовете колкото може по-дълго и тъкмо зад това се крие и персоналната тактика на Петър.

Той постоянно приказва, че прави всичко за тима си, само че по този начин нагласява нещата, че изгодите да са най-много за него.



Мъжете в Елбетица към този момент се усещат и се нервират на операциите на артиста и най-много Сергей – единственият към този момент, който има храброст да му опонира намерено.

Петър от сутринта стартира да подрежда хората за борби, да дава указания и препоръки, като си остави и дребна малка врата, че вероятно могат и да изгубят борбата.
Едва ли не даде поръчка, че самичък ще се оправи с играта и всички детайли.
Аз мога да ги мина няма проблем, ще се оправя с тежките детайли.



Както до момента всички безмълвно се съгласиха с него и тактиката му, само че както видяхме, той се оказа най-слабото звено в тима си и ги провали тотално.Не съумя нито един път да премине своята част от играта.

Постът, който аз поех е един от най-тежките постове във всички игри до момента и загатна, че в този момент ще се видят по-различни настроения и може би ще изгуби поддръжници.
Аз съм капитана, роля, която не съм си избрал персонално аз, а съм си я спечелил.

Но нещата отиват към смяна и първият, който намерено му се опълчи бе Сергей. С него така и така не поддържат топли връзки.
Зрителите също виждат, че артиста се е взел много насериозно и малко се увлече в ролята си.

Петър си играе играта сносно. Сергей е може би най-умния от Елбетица и не му се нервира за това, тъй като знае, че това е игра. Дразни му се на мързела.



Ами то от Петър може ли някой да се вреди да играе, а и той диктува кой, по кое време и……..!

Сергей е трудолюбив, можещ и не търпи хвалипръцковци!
Петър е характерен противен нарцис!
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР