кадри bTVТе се разделиха, но в петък сутрин ще се

...
кадри bTVТе се разделиха, но в петък сутрин ще се
Коментари Харесай

БТВ излъга зрителите за Деси Стоянова и Сашо Кадиев

кадри bTV

„ Те се разделиха, само че в петък заран ще се съберат още веднъж! “, с този натруфен анонс bTV оповестиха, че феновете могат още веднъж да видят именития ефирен дует Деси Стоянова и Сашо Кадиев дружно. На процедура обаче тяхната среща беше само реклама на новото шоу „ Аз обичам България “.



Зрителите сигурно чакаха логичен и по-задълбочен диалог сред Стоянова и Кадиев. След като от предходната година той напусна „ Тази заран “, на тях сигурно им липсва химията сред него и Деси. Това мнение всеобщо беше споделено в обществените мрежи, откакто беше оповестено, че даже и за малко дуото се връща на екран.



„ Днес съм с някогашната “, с тази смешка Кадиев посрещна Деси Стоянова в студиото на „ Аз обичам България “, което скоро ще размени „ Кой да знае? “. Сашо обаче остава на екран, този път не като водещ, а като капитан на един от тимовете.



Най-странното в цялата обстановката обаче беше държанието на новия екранен сътрудник на Деси, артистът Петър Дочев. Той няколко пъти преднамерено съобщи, че ревнува от събирането на остарялата двойка водещи на „ Тази заран “. В опита да е забавен, Дочев даже води известно време предаването с жив жълт питон на врата.

Деси и Сашо пък няколко пъти се обърнаха към артиста с прякора Доч. Явно беше старанието той да бъде изкаран по-интересен, в сравнение с е и псевдонимът, който му се постанова, е част от това.



Цялата история със събирането на Кадиев и Стоянова изглеждаше като обезверен опит да се вдигне рейтинга на „ Тази заран “. За доста фенове обаче предаването просто не е същото, като преди и те не се двоумят да го кажат в обществените мрежи.



Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР