Кадри: БТВ: Смразяващ страх облада жените в Сървайвър: Страх ги

...
Кадри: БТВ: Смразяващ страх облада жените в Сървайвър: Страх ги
Коментари Харесай

Смразяващ страх облада жените в Сървайвър като се върнат в София

Кадри: БТВ: Смразяващ боязън облада дамите в Сървайвър: Страх ги е като се върнат в София

Сериозен спор се развихри на племенния съвет в „ Сървайвър “ в понеделник вечер. ММА боецът Георги Валентинов чу съществени обвинявания към себе си, като някои от участничките признаха, че ги е боязън от него. Той чу даже изказванието, че Божана, която към този момент не е в племената, се страхувала като се приберат в София да не й направи нещо. Причината е в избухливия му темперамент, който непрекъснато се вижда в риалитито за търсачи на мощни чувства.



„ Бате, и аз съм те мислила за почтен, само че се бях объркала. Тука доста хора ги е боязън от тебе и това е доста тъжно. Смятай, извади си самичък изводите “, сподели му актрисата Снежана Макавеева.



„ От какво ги е боязън? Никой не си е вдигнал ръката да каже, че се тормози от мен и да се оплаче на продукцията “, отбрани се 29-годишният старозагорец.

„ Аз доста се тормозя от теб “, добави Снежана.

Тук Геновева подвигна ръката си: „ Аз мога да съм първата. Още от ден 1. Мога да ти напомня ден 1. Няма да влизам в спор “.

„ Притесняваш се от мен? “, попита той.



„ Аз споделям, че в случай че се стигне до обединяването, най-далеч ще заставам от Жоро. Той ми е като визия най-плашещ. Когато се изнерви той просто става някаква хала. Аз не желая подобен човек към мен. Да, мен персонално ще ме бъде боязън да бъда към Жоро. Разбирам Станилия. Щом даже Станилия изпитва такова възприятие, какво остава за мен и за останалите дами “, сподели Геновева.


„ Ами хайде питай ги де? “, прикани ММА боецът.
„ Питаме ги! Другите дами, боязън ли ви е от Жоро “, включи се водещият Ваня Джаферович.

„ Ами в случай че побеснее… “, сподели Ермина.

Геновева продължи: „ Всеки ден го виждаме по какъв начин от нищото този човек пали. Как от някаква тирада той ще възпламени, ще пристигна ще се изправи в лицето на Цецо и от нищо нещо става “.



Ваня Джаферович се опита да ги успокои: „ Знаете, че тук физически контакт, спор няма по какъв начин да се случи. Ако стане такова нещо, напускаш играта “.

„ Да, само че аз съм успокоявала Божана, която си мисли, че в България Жоро може да я нападне “, отвърна го Снежана.



„ Моля? А Божана доколкото си припомням ми се извини и ме прегърна преди тръгването и се разрева в моите обятия, а не във вашите “, отбрани се още веднъж Валентинов.

„ Вярвай си, Жорка! Момичето го е боязън в действителност нещо да не му направиш в България. Наистина би трябвало някакво самоусещане. Агресивен си! Той и Чефо ти го сподели “, продължи актрисата.

„ Такъв ми е тембъра на гласа “, оправда се Валентинов.

„ Ми не е готино, бе, бате да ги е боязън хората от теб. Щом не ти е неловко от това, няма какво да разясняваме “, добави Макавеева.

„ Ми дайте им в допълнение защита тогава “, обърна се към Джаферович Георги.



„ Абе аз доста истории съм ти слушала, които си разказвал. Сега няма да злоупотребявам с тях “, напомни му Снежана.

„ Срещу мъже! Но против жена нямам подобен случай в историята да посегна на жена. Мога да се закълна. Кажете с какво да ви убедя в противоположното да не ви е боязън от мен. С Цецо съм имал спор. Както видяхте по-късно сме си стиснали ръцете. Да, предложих му да излезем в играта да си решим “, безапелационен бе Валентинов.



„ Жорка, това е друго. Ние сме мъже, нещата ги одобряваме по един метод. Друго е като приказваш по един метод с мен и след това по същия метод с жена. Ние ги приемамe нещата други. Обаче като се обръщаш с неприятно и не знам бъзикаш ли се, с жена, това е друго, братле “, включи се Цецо.

„ Снежана като ми вика помияр би трябвало да го толерираме, пък аз като се обърна с по-висок звук съм неприятния. Защо? “, продължи ММА боецът, след което тематиката бе завършена.



Тази вечер в излъчения епизод Валентинов се извини, в случай че е предиздвикал някоя от дамите да се опасява от него и разкри, че е провел два шампионата по ММА в поддръжка на дами, страдащи от домашно принуждение.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР