кадри bTV: Шеф Таралежков: Пожелавам си да си давам време

...
кадри bTV: Шеф Таралежков: Пожелавам си да си давам време
Коментари Харесай

Шеф Таралежков: Пожелавам си да си давам време да не правя нищо

кадри bTV: Шеф Таралежков: Пожелавам си да си давам време да не върша нищо

Шеф Александър Таралежков даде доста мъдро пояснение за какво българите в чужбина се радват от ден на ден на триумф, изключително в случай че се занимават с изкуство, просвета или спорт. По негово мнение, това е поради огромната резистентност на българите.

„ Зад триумфите стоят финанси. Когато имаш платформа или страна, която да финансира изкуство, просвета или каквото и да е доста по-лесно “, изясни той.



Таралежков подсети, че в предишното, при социализма в България въпреки всичко са се давали доста пари за просвета, за спорт и триумфите на България като страна са били повече. Но пък неналичието им в този момент у нас, прави българите в чужбина по-подготвени за тамошните проблеми.

„ В UK сега ставата всевъзможни разтърсвания. И там понижават парите за изкуство, а артистите са привикнали да имат финансиране от самото начало. Ние постоянно съумяваме „ макар “ и нашата резистентност в чужбина идва от това “, изясни началник Таралежков.

„ Когато отидеш някъде, където въпреки всичко те „ поливат “, с цел да „ покълнеш “, нещата се случват по различен метод “, акцентира той.



Шеф Таралежков очарова Деси Стоянова с това, което си пожелава самичък на себе си за Коледа и Нова година. „ Пожелавам си да си давам време да не върша нищо “, означи топ готвачът, който има непрекъснато професионални задължения от най-различен темперамент. Той даже си написал „ Не прави нищо “ на стената, с цел да не не помни да си почива.

„ Много е хубаво, че признаваш това! А не изпитваш ли възприятие на виновност? “, сподели Деси Стоянова, която показа, че счита работохолизма си за един от най-големите си проблеми.



„ Започвам да се отърсвам от това “, отвърна началник Таралежков. „ В нашата просвета се счита, че лентяйството е най-големия грях. Не е правилно! “, показа още топ готвачът, за който персоналното време без задължения е единственият метод да се запазиш от преумората и бърнаута.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР