кадри bTV, Нова телевизия, Фейсбук, Инстаграм: Да, истина е новината

...
кадри bTV, Нова телевизия, Фейсбук, Инстаграм: Да, истина е новината
Коментари Харесай

Да, истина е новината за Мария Илиева и Иван Лечев

кадри bTV, Нова телевизия, Facebook, Инстаграм: Да, истина е новината за Мария Илиева и Иван Лечев

Няма да има паритет на половете в журито на новото издание на “Гласът на България ”, в столовете ще забележим три дами и единствено един мъж.

Мястото, което Любо Киров освободи, с цел да се занимава със личната си кариера, а не с младите напористи гении, ще бъде заето от Мария Илиева.

Така маестро Иван Лечев остава освен единствения мъж, само че и единствения инструменталист измежду треньорите.



Между Мария Илиева, Галена и Дара сигурно ще има гневна конкуренция още през цялото време, още повече, че Илиева въобще не си пести упоритостите през цялото време.

„ Влизам като дебютант в 10-ия сезон на „ Гласът на България “, само че ще изляза като победител! Моят глас е моята запазена марка. Аз знам какво диря и нямам самообладание да го открия! ”, това съобщи тя във връзка анонса за присъединяване в шоуто.



Предишните два сезона на “Гласът ” бяха извоювани от възпитанички надлежно на Галена и на Дара, тъй че треньорската борба сред тях сигурно ще е много завързана.


Разбира се, в случай че някой е отписал Иван Лечев като сполучлив наставник на млади реализатори, той грубо се е излъгал.
Той продължава да държи неповторимите три треньорски победи в българското издание на известното шоу, две от които са следващи. Такова достижение няма никой различен и сигурно маестрото към този момент възнамерява завръщането си на върха.



След като Любо Киров заяви изненадващо за отказването си от присъединяване във формата, феновете с боязън чакаха кой ще заеме мястото му. Общото предпочитание беше това да е огромен български музикант, с необятна музикална просвета.

Според феновете по този начин може да се даде късмет на не толкоз атрактивни реализатори, които обаче в действителност имат огромни гласове.

Дали Мария Илиева ще покрие тези упования, занапред ще разберем. При всички случаи нейната сериозна кариера дава съображение за сходни упования.

Мария Илиева обаче има малко противоречива история с “Гласът на България ”.

Преди 2 години тя взе участие на финала на предаването с Борис Христов.

По оценките на доста фенове просто го е засенчила на сцената и му е попречила да се изяви.



Актрисата и певица Милица Гладнишка тогава даже съобщи, че Мария е прегазила колегата си “като танк ” и това докара до остри реплики сред двете в обществените мрежи.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР