Кадри БТВ: Коко ще спечели 100-те хиляди във ФерматаЕдин от

...
Кадри БТВ: Коко ще спечели 100-те хиляди във ФерматаЕдин от
Коментари Харесай

Коко ще спечели 100-те хиляди във Фермата

Кадри БТВ: Коко ще завоюва 100-те хиляди във Фермата

Един от несъмнено най-силните и най-харесвани участници тази година в селскостопанското риалити Фермата е някогашния футболист Коко. За тим Канатица той се трансформира в водач, само че не по метода на Петър, а някак естествено хората го одобриха и съумя да вдигне тима си и е на косъм да го докара до огромната победа.

Точно на най-важният двубой се нагърби със задачата да направи по този начин, че всички да бъдат на край.



За доста малко време се трансформира в звезда на тима си в стопанството. Той впечатли и голяма част от феновете със своите харизма и невзискателност, а съумя да завоюва уважението и признателността на съотборниците си, с помощта на физическата си устойчивост в тестванията в борбите, в които взе участие до момента. Това може би е повода съперниците от Елбетица толкоз да се опасяват от футболиста и да го заобикалят по всевъзможен метод до момента. На този финален двубой Коко има шанса самичък да се предложи и да излезе на огромната Арена, което остави съперниците му с виснали носове и обезверени, че изобщо имат късмет.

След събирането на двата тима Коко още веднъж сподели какъв брой огромна душа носи, като опита да вдигне и тяхното самочувствие и им вдъхна религия, че не всичко е изгубено. Дори Еми, която сляпо следваше Петър и си остана най-големия му почитател погледна Коко с боготворене.


Искрен и прям, това са качествата, които печелят хората към него.
Част от това, което е същинския Коко разбрахме от анкетата, която Кенан направи измежду съотборниците си.

Не одобрявам и не чувам чалга. Обичам български поп, одобрявам Любо Киров, немски рап и немска музика чувам. По отношение на цветовете и аз бях като множеството хора. За да не сбъркам носех единствено черно и бяло до момента в който не срещнах жена ми, която ми сподели, че има и други цветове с изключение на тези. В къщи пердетата са „ тютюн “. Има и колорит на синьото наименуван „ тюркоаз “, сподели дълбоки цветови знания футболиста. Все още си закупувам самичък по-голяма част от облеклата, само че и там ще рухна скоро и ще вървя като папагал. По отношение на храната, обичам българската кухня, обичам манджи, да мога да си топна хляба. Не мога и ден без мотивация.



За страховете си показа, че са свързани напълно и само със фамилията и децата.

 
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР