кадри bTV, Инстаграм/Ермина Боянова: Извършена е кражба в Сървайвър“, извършителката

...
кадри bTV, Инстаграм/Ермина Боянова: Извършена е кражба в Сървайвър“, извършителката
Коментари Харесай

Уличи се сама: Извършена е кражба в „Сървайвър“

кадри bTV, Инстаграм/Ермина Боянова: Извършена е кражба в „ Сървайвър “, извършителката сама се издаде

Участниците в отминалия сезон на “Сървайвър ” наподобява още не могат да се отърсят от страстите в предаването.

Поне това пролича от изявлението на двама от тях – Татяна и Едис с Диана Любенова по bTV.Певицата, която не престава да се назовава с горделивост “майката на племето ” донесе на водещата закуска като тази, която готвеше за участниците в риалитито за оцеляване.В менюто бяха и мекиците “номинаторки ”, а всичко беше сервирано в канчета и с принадлежности, които са откраднати от реквизита на продукцията.“Голямо благополучие беше да си откраднем нещо ”, призна Татяна по време на изявлението.
Тя сподели също, че към този момент се е оправила от контузиите, които е получила по време на предаването.
Една от тях е била толкоз сериозна, че се е наложило да подпише декларация, че не престава на лична отговорност, срещу мнението на медицинския екип.Татяна описа също, че въобще не знаела какво е “Сървайвър ”, а шефът на “Пайнер
” Митко Димитров я излъгал грубо, като ѝ споделил, че ще е като два месеца отмора.

Това, което последвало било съществено тестване – апетит, нечистотия и съвсем непрекъснато разстройство, което всички участници получили поради кокосите.

Въпреки всичко, Татяна прави оценка присъединяване си в шоуто като най-голямото прекарване в живота ѝ.Подобни чувства има и дизайнерът Едис Пала.
Той свалил 10 кг в “Сървайвър ”, само че бързо си ги наваксал, връщайки се в България.
Едис доста мислил преди предаването какво му престои и решил да не се поддава на страстите, които другояче елементарно го превземат.

“Не чаках да изпитвам страсти, само че едни 5 индивида ми влязоха под кожата ”, призна дизайнерът. Но страстите не са единствено позитивни.

бтв, бтв онлайн

Едис призна, че поддържа връзка с всички участници, като се изключи Цецо и Ермина.

Дизайнерът ги е зачеркнал като другари и ги не престава да ги счита за предатели, откакто те разрушиха обединението, в която участваше и той.

Иначе Едис Пала е подготвен с новата си сбирка облекла, за която е бил доста въодушевен, откакто в “Сървайвър ” просто е нямал метод да покаже дизайнерските си умения.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg