Кадри БТВ: Има живот без Петър във ФерматаЕдин от най-обсъжданите

...
Кадри БТВ: Има живот без Петър във ФерматаЕдин от най-обсъжданите
Коментари Харесай

Има живот без Петър във Фермата

Кадри БТВ: Има живот без Петър във Фермата

Един от най-обсъжданите играчи в стопанството на Фермата напусна рамките й и се прибра в къщи след изрично гласоподаване против него от страна на съотборниците му. Петър си потегли след загуба на арената, само че това не бе ненадейно за него. Затова и хвърли всички сили в борбите, тъй като бе наясно, че в случай че пристигна момента Елбетица да се раздели с някой, то това ще е той.



След като изгуби доверието и сляпото последване от страна на дамите, които го изведоха до този стадий, си знаеше, че и Георги ще бъде против него и това ще е последната му борба в риалити формата. Всички без Емилия гласоподаваха той да си тръгне.

Никой не може да отхвърли, че беше с добра подготовка, справяше се с борбите и дилемите, само че огромното му его и самочувствие му изиграха неприятна смешка. Грешка от негова страна бе, че не оставяше останалите да си кажат мнението, втълпи им, че е постоянно прав и би трябвало сляпо да го следват без да разсъждават и това му изигра неприятна смешка.


Последвалото гласоподаване за изпъждане беше разумно на база това, че никой не обича да го водят сляпо за носа и да няма право да си каже мнението.
Гласувал съм срещу Петър, обоснова се най-близкия до него човек първоначално Георги. За мен Андрей би трябвало да продължи играта, това мога да кажа. Той е страховит състезател и го считам за по-добър и по-достоен персонално за мен. Той е страховит образец за един млад татко, който се държи извънредно почтено и аз бих се радвал той да продължи.



Ако би трябвало да съм почтен, има един избор, който не чаках и той ме нарани най-вече – вотът на Жоро, призна Петър. В самото начало аз го одобрих доста персонално, почувствах го доста непосредствен. Чувствам се предаден, само че въпреки всичко стигнах до 11-та седмица. Чист съм пред съвестта си, добави артиста.



 
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР