Кадри БТВ и снимки инстаграм и ФБ: Новият турски сериал

...
Кадри БТВ и снимки инстаграм и ФБ: Новият турски сериал
Коментари Харесай

Край с Йълдъз и Ендер: Новият турски сериал по БТВ взима акъла на зрителите

Кадри БТВ и фотоси инстаграм и ФБ: Новият турски сериал по БТВ взима акъла на феновете

Феновете на турските сериали могат да се насладят на не по-малко вълнуващата сага, предавана по БТВ – „ Огледален свят “.

След скорошният край на „ Опасно прелъщение “ като разтуха, феновете могат да се насладят на повторенията на тази вълнуваща сага.



Актьорите, изпълняващи основните функции – Хазал Кая и Чаатай Улусой от години са любимци на почитателите.
Любовната им история на дребния екран е толкоз реалистична, че породи подозрения, че е имало нещо сред тях и в живота.
Хазал Кая и Чаатай Улусой се сближиха доста по време на фотосите на „ Огледален свят “. Никой не очаквал, че филмът ще стане толкоз известен. „ Просто искахме да спечелим малко пари “, описват продуцентите по-късно.



Филмът се радва на необикновен триумф, Хазал Кая и Чаатай Улусой стават любимци на източна Европа. Успехът на сагата основната героиня изяснява по този начин:

Отивам на снимачната площадка с настройката, че изпитвам големи и мощни усеща към колегата си. Все отново Фериха е бясно влюбена в Емир и това би трябвало да проличава!

Накрая Хазал Кая и Чаатай Улусой се разделят, защото звездата изпитва нужда от незабавна смяна. Новият контракт, който й оферират, е избавителната сламка, за която се хваща. Затова и отхвърля присъединяване в сериала, обратно на слуховете, че е имала връзка с Улусой или, че двамата са водели война за известност.



Каквато и да е истината играта на двамата известни артисти вълнува техните фенове и доста фенове нямат самообладание да седнат пред дребния екран за следващата порция вълнуващи събития.

В обществените мрежи феновете на актьорите ги боготворят.

Ти си доста красива дама. Гледам всичките ви сериали с обич. Обичам те толкоз доста. Остани с любов
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР