кадри bTВ: Флирт и разочарование: Дара си хареса много италианеца

...
кадри bTВ: Флирт и разочарование: Дара си хареса много италианеца
Коментари Харесай

Флирт и разочарование: Дара си хареса много италианеца Франческо, но уви

кадри bTВ: Флирт и отчаяние: Дара си хареса доста италианеца Франческо, само че уви

Кастингите на мрачно в “Гласът на България ” завършиха, а треньорите дефинитивно избраха своите тимове. За последното се наложи те да разочароват някои от участниците, на които към този момент бяха споделили да. Задачата се оказа много сложна, изключително от прочувствена позиция, тъй като и четиримата от журито трябваше да подценен своите пристрастия и персонални благосклонности.



Ярък образец, че това е комплицирана работа, беше Дара. Буквално минути преди финалното пресяване, феновете видяха флирт като по книга сред нея и един от претендентите за певческа популярност – италианецът Фрначеско.



Дара единствена се обърна със стола по време на осъществяването му, омаяна от неговия тембър. След това тя доста въодушевена взе да го поддържа. След като Мария Илиева също видя артиста след края на песента, незабавно ѝ стана ясно за какво.



Хубавият италианец пък незабавно омайност и двете треньорки с похвали, въпреки и да общуваше с тях с преводач. Той мигновено очарова Дара, като ѝ сподели, че наподобява на същинска италианка.



След това Франческо обаче акцентира, че колкото и да са хубави италианките, дамите от Източна Европа и в частност България са “мама миа ”.



Уви, колкото и да хареса италианеца, упоритостта на Дара да завоюва треньорската борба надви, и тя го прати да си върви дружно с останалите финално отпаднали от тима ѝ. За феновете остана разочарованието, че няма да видят развиването на очевидния флирт на участника и треньорката му.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР