кадри bTV: Да, истина е новината за Любо Киров: Край

...
кадри bTV: Да, истина е новината за Любо Киров: Край
Коментари Харесай

Да, истина е новината за Любо Киров: Край с “Гласът на България”

кадри bTV: Да, истина е новината за Любо Киров: Край с “Гласът на България ”

Предаването “Гласът на България ” ще се промени тотално в новия си сезон. Един от именитите ментори на младите гении – Любо Киров, заяви изненадващо, че към този момент няма да взе участие в конкуренцията за артисти. Пред Диана Любенова по bTV той сподели, че наслаждение да е част от “Гласът на България ”, само че към този момент публично е ясно, че на негово място ще има друга музикална звезда.



“Няма да мога да поема този ангажимент, тъй като програмата ви грубо се сгъсти ”, изясни Любо. Той посочи, че по времето, когато се снима надпреварата за артисти той ще е на турне, което за него е по-важно от телевизионното предаване.



“Не мога да участвам напълно в правенето на предаването, а аз не обичам да върша половинчати неща. Ще ме разсеят огромните концерти ”, разяснява артистът, който имаше доста мощна година с доста самопризнания и награди. Любо Киров е публично и най-слушания български реализатор за 2022 година.
Кой ще е новият треньор!
“И аз съм любопитен кой ще е новия треньор, само че това е решение на “Гласът на България ”, добави той на изумената от новината Диана Любенова.



Любо Киров беше треньор в последните два сезона на “Гласът ”. И в двата случая обаче той не съумя да завоюва купа като наставник, като в единия път беше надвит от Галена, а другия път от Дара, които направиха своите ученици спечелили.



Въпреки това ужасно доста артисти желаят да са таман в неговия тим, за какво Киров е мощна и значима фигура на единствено на сцената, само че и в родния музикален бизнес като цяло. Именно по тази причина той може да си разреши да пренебрегне даже bTV и “Гласът ”, за са преследва личните си цели.

Може би най-интересното е кой ще заеме мястото на Любо Киров в сполучливия формат. В момента завършват последните кастинги за участници и от шоуто дават обещание доста мощен сезон, тъй като са разкрили доста надарени артисти.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР