Кадри БТВ: Буйни коси се вяха над тигани и тенджери

...
Кадри БТВ: Буйни коси се вяха над тигани и тенджери
Коментари Харесай

Зрителите едва преглъщат и им се гади от видяното в Hell’s Kitchen

Кадри БТВ: Буйни коси се вяха над тигани и тенджери в Hell’s Kitchen, което накара по-чувствителните фенове да им се догади

В епизодът нощес видяхме най-накрая какво тъкмо ще прави тима на „ звездите “ и за какво има подобен в този сезон. Шеф Ангелов изправи в директен конфликт едни против други тях и тима на сините. Битките но „ Игри на волята няма да разясняваме, по-интересно беше в следствие в кухнята.

външна реклама

Задачата и на двата тима бе да издават поръчки и да нахранят гостите. Някак много прозираше толерирането на звездния тим при все това половината там не знаят какво се прави в кухня, само че в името на шоуто и заниманието на публиката началник си затваряше очите.

Но има неща, които гостите в ресторанта и феновете пред екрана мъчно преглътнаха. Буйните разпилени къдрици на дамите – звезди нервират доста изключително когато се подготвя храна.

Роксана удари дъното в името на това да е красива когато и да е даже си постави големия пръстен върху ръкавицата, с която пипа продуктите и непрестанно мяташе русата си опашка над котлоните.

На доста фенове това направи най-голямо усещане.

Шеф Ангелов, какви са тези разпуснати коси в кухнята ви?! Роксана не знае ли какви са разпоредбите?

Взехте ми думите от устата. Тя като че ли е на концерт на Планета а не в кухня…сега очевидно и направиха забележка и я върза.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР