кадри bTV: Благо Джизъса забърка интрига с Димитър Пенев в

...
кадри bTV: Благо Джизъса забърка интрига с Димитър Пенев в
Коментари Харесай

Оля се: Благо забърка интрига с Димитър Пенев в Сървайвър и го изложи

кадри bTV: Благо Джизъса забърка конспирация с Димитър Пенев в Сървайвър и го изложи

Бившият футболист Благой Георгиев е окуражен да покаже, че освен е най-силният, само че и най-умният в този сезон на „ Сървайвър “. Той печели множеството борби в които взе участие и това се вижда. Заедно с това обаче той се похвали самичък и че води стратегически играта освен в своя тим, само че и в противниковия.



Според изказванията на Джизъса, той е оплел в интригите си Едис и по тази причина при сините се случва тъкмо това, което той желае.

Дали това е по този начин или той самия ще се окаже изигран, ще забележим в идващите епизоди на играта, в която футболистът е апетитен като любимец още преди началото.

Споделяйки какъв брой е горделив от себе си, Благой набърка и името на един от най-големите футболни герои на България – Димитър Пенев.



„ Учил съм се от Пената, Стратегът от Мировяне “, съобщи Георгиев, хвалейки се с интригите, които се забъркал.

Това обаче, което може да го свърже с Пената, е най-много причудливото потребление на българския език и бъркането на смисъла на думите.

След като по-рано в играта сътвори бисера „ правобългарски речник “, Джизъса неотдавна употребява „ равноденствие “ като синоним на „ равновесие “.

Той съобщи за себе си, че се е показал стратегически „ като нагледно “, смесвайки по чудноват метод думите „ пример “ и „ показно “.

При всички случаи, езиковите изцепки на Благо, не смъкват престижа му и то най-много измежду мъжете в личния му тим. Моделът и спортист Иван Булкин несъмнено гледа с голям почит към капитана си и му се подмазва при всеки комфортен случай.


Богомолката храни Джизъса в устата
Светльо, братът на челга артиста Константин също цени високо Джизъса и се съгласява на процедура с всяка негова дума.

Колкото до ММА боеца Георги, прочут към този момент и като Богомолката – след първичното оборване на водачеството, той към този момент е клекнал тотално пред Благой.

В последния епизод даже видяхме по какъв начин го храни с лъжица от личната си порция.



Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР