Кадри БТВ: България онемя от Слънчице мило“ във Фермата: Нанси

...
Кадри БТВ: България онемя от Слънчице мило“ във Фермата: Нанси
Коментари Харесай

България онемя от „Слънчице мило“ във Фермата: Нанси Карабойчева изля душата си

Кадри БТВ: България онемя от „ Слънчице благо “ във Фермата: Нанси Карабойчева разкри възприятията си

Двете миски, които тази година прекрачиха прага на „ Фермата “ по БТВ бяха посрещнати с голяма доза съмнение и песимизъм.

Мис България Нанси Карабойчева още с влизането си опроверга това мнение.

Зрителите на БТВ оцениха това.

Красивата дама без никакво терзание от изискванията се приспособи към това, което получава и незабавно се впусна в действия, нетипични за дама като нея.

С огромно учудване съотборниците й посрещнаха гледката на доящата кравата мис.



Мърлява, мръсна, лепкаща и миришеща, другояче съм си ок, по този начин се усеща в първия ден Нанси Карабойчева още в първия ден на престоя си в стопанството на „ Фермата “, само че понася изискванията философски без да се оплаква.

Другата миска, т.е. мисис България и фолк певица Неделина Цанева направи ужасно положително усещане на съотборниците си.


Вместо да мрънка, както съвсем всички чакаха тя показва ужасно въодушевление и повдига духа на останалите.
Оказа се много борбена натура, претърпяла доста страдания, изключително тежката загуба на детето си, което води и до бракоразвод със брачна половинка й, събития, които към момента не е претърпяла.



Така или другояче в къщи си имам парадайса, който виждам насреща, тъй че никак не ми пука. Мога да го имам когато и да е. Тръпката е това, където сме ние, това е същинско, основаването на всичко. Едно време по какъв начин са живяли?



Изглеждам претенциозна жена и в живота съм сложена на една позиция в обществото, тук ще покажа себе си, показа Лина.
Трябва да ти призная, че със супер сериозна доза песимизъм подходих към теб.
Смятам, че не съм бил прав и ти дължа опрощение за това, което беше в главата ми, изрече изненадата си от нея Иван. Първото ми усещане беше с жестоки предрасъдъци.



Много се веселя да го чуя, изключително от човек като теб, върна му комплимента миската.

Така е и с масата коментиращи фенове, които нападнаха Неделина още когато стана ясно, че влиза в предаването, с появяването на визитката й.



 

И нещо друго забавно стана във Фермата.

В предаването се включи Ваня Монева – майката на Мария Илиева.
Неразделна част от него са уроците по история и тази година те ще се споделят „ Уроци по България “, тъй като в тях ще се приказва за всички неща, които ни карат да се идентифицираме като българи.Първото от тях е българската национална ария, която превзема стопанствата посредством надарените гласове на хора на Ваня Монева.Тя е майката на новия треньор в Гласът на България – Мария Илиева.„ Ще ви дадем урок за България. Ще ви срещнем с фолклора на 4 области. Всичките са 7 “, описа Монева.Тук започнаха осъществяванията.Никой от участниците не можа да скрие вълнението си.Очите им се просълзиха.Най-емоционално реагира Нанси Карабойчева.Тя се разплака неудържимо на една от песните „ Слънчице благо “:„ На моите деца им споделям слънчице. Те са слънце пътеводна светлина. Магична е довечера. Показа какъв брой прочувствен човек съм “, сподели Карабойчева през сълзи.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР