Кадри: БТВАз обичам България се превърна в едно от любимите

...
Кадри: БТВАз обичам България се превърна в едно от любимите
Коментари Харесай

БТВ върна зрителите в комунизма

Кадри: БТВ

" Аз обичам България " се трансформира в едно от обичаните излъчвания на феновете по БТВ. В него тимовете на Сашо Кадиев и Камен Алипиев-Кедъра се съревновават в разнообразни игри, а водеща е Алекс Сърчаджиева.



Тази вечер съотборници на артиста са авторката на романа " Образцов дом " Ваня Щерева и Евгени Генчев от " Ергенът " 2. При спортния публицист пък са получилата " Златен бутон " в " България търси гений " Симона Петрова–MONA и футболистът и победител във " Фермата " Костадин Велков.



Една от игрите довечера върна феновете в комунистическите години. В " Машина на времето " участниците трябваше да познават посредством асоциации разнообразни предмети от минали десетилетия от XX век, като да вземем за пример 60-те, 70-те и 80-те години.

Сред тях бяха табелка " Образцов дом ", торбичка от магазин " Кореком ", амбалажна хартия, пола от песента " Ламбада " и електронна игра, в която вълкът от " Ну погоди " събира яйца. Част от нещата бяха познати от участниците, макар че някои не са живяли по време на комунизма.



В предаването Кедъра разкри забавна връзка с Костадин Велков, чийто татко Антон Велков също е някогашен футболист и сегашен треньор.



" Моят брат е готвил за твоя татко в спортната рота на " Локомотив " до стадиона в " Надежда ", разкри Алипиев. Малко по-късно той още веднъж повтори историята, обяснявайки различен от предметите в играта - военна брошура. Костадин Велков незабавно се досети и назова тъкмо каквото би трябвало.



При представянето на съотборниците си пък Сашо Кадиев разкри нещо, от което излиза наяве, че Евгени Генчев продължава да е дружно с победителката от " Ергенът " 2 Валерия, която се грижи за доста животинчета. " Той ми е обичаният ерген. Има гадже, което го нервира с кучета ", сподели Кадиев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР