Кадри: БНТВ рамките на седмица Мира Добрева напусна и се

...
Кадри: БНТВ рамките на седмица Мира Добрева напусна и се
Коментари Харесай

Снимки на Мира Добрева като млада станаха хит в мрежата

Кадри: Българска национална телевизия

В рамките на седмица Мира Добрева напусна и се върна в Българска национална телевизия, поемайки щафетата от Нора Шопова и Драго Чая в новото предаване на малкия екран „ Питай Българска национална телевизия “. Добрева показа, че е имала желание напълно да промени посоката на живота си – почнала да написа книга и основала собствен уебсайт, само че не устояла на предлагането да се върне на екран, написа marica.bg.

Покрай новите си планове тя е записала 16-минутно видео, в което споделя историята на живота си и споделя неподозирани за нея обстоятелства. „ Не е допустимо да станеш журналистка “, споделяше баща. Майка – „ То тия работи по този начин стават, за малкия екран връзки трябват и би трябвало да си от сой “, стартира описа си Мира. „ Аз не съм от сой. Родена съм в малко градче в дълбините на Родопа планина. Лятото сеехме тютюн, а зимата – някакви плетки.

Не съм се чувствала хубаво дете, а и не бях такова. А за малкия екран, известно е, някаква визия би трябвало. Татко един път ми сподели: „ Спри да мечтаеш, бе, дете, стой с тая телевизия, я виж какви огромни зъби имаш, в малкия екран вземат единствено хора с дребни зъбки “. Като ми сподели това, като че ли ме прободе с иглата, дето нижеше тютюна с нея. Обаче животът си продължи, зъбите ми продължиха да порастват и дори да се изкривяват. Нашите са учили стопанска система, та и аз започнах да изучавам стопанска система.
  
Нищо не разбирах от цифрите. Междувременно обаче гледах всички новинарски излъчвания. Започнах да чета за тогавашните звезди. Научих кой къде е учил и желаех и аз по този начин – аплайвах публицистика, не ме одобриха. Започнах да изучавам в Датския лицей, след това „ Човешки запаси “ в УНСС, само че единствено и единствено с цел да имам тапия. Година по-късно приключих тв публицистика в СУ “, спомня си Добрева.

„ Дойдох в София с един пататник, горнище на пижамка, което минаваше за ризка, и един бляскав бял чеп. Как ме беше позор единствено в случай че знаете. Нямах пари да си купя ни облекла, ни чанти. Толкова небогати години бяха. Точно беше пристигнала демокрацията – сиромашия, купони… Хората висят на опашки за кофичка мляко, а аз висях на опашка пред малкия екран. Щом чуех, че афишират някъде конкурс, аз се явявах. Хачо Бояджиев тогава, Бог да го елементарни, организираше множеството от тях. Като ме видя един път, ми сподели: „ Когато акълът ти порасне колкото косата, ела да се пробваш отново “. И аз се отдадох на това – да отглеждам акъла си. Английски, гръцки, бързопис, машинопис, правоговор, стилистика на речта, държание пред камера, десетки книги, стотици учебници извършиха дребната стаичка в Студентски град в блок 55, където живеех.

Междувременно баща умря. Мама не можеше да ни устоя с брат ми. Записах се да изучавам задочно, трябваше незабавно да стартира работа. Започнах в тогавашната гръцка телекомуникационна компания „ Интраком “, а втората ми работа – станах чистачка. И до момента обичам да шетам и да приказвам по телефона “, откровеничи Мира. „ Един ден отидох пред Нова телевизия и закачах. Дойде шефът. „ Казаха ми, че на вратата стои едно момиче, което наподобява като 1 милион $, какво искаш? “, пита ме той. „ Да стартира работа в малкия екран ” – отговорих. „ Добре пристигнала, още не съм чул някой да се е отказал от 1 млн. $ “, отвърна той.

Отидох още на другия ден, една моя другарка ми даде да облека по-приемливи дрешки. Минах през всички равнища, гардеробна, монтаж, списък, при репортерите. После пораснах, оправих си зъбите, отидох в Българска национална телевизия, купих си облекла, научих се да пиша по-добре. Плисна дъжд от самопризнания, награди, грамоти. 40 пъти корица на списание. Минаха 22 години от оня ден, в който застанах пред Нова телевизия “, приключва описа си Мира, която признава, че и до ден сегашен има комплекси, че е тръгнала от дребен град и оскъдно семейство.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР