Кадри: БНТПредставителите на ГЕРБ-СДС Десислава Аанасова и Томислав Дончев влязоха

...
Кадри: БНТПредставителите на ГЕРБ-СДС Десислава Аанасова и Томислав Дончев влязоха
Коментари Харесай

Десислава Аанасова и Томислав Дончев влязоха на консултации при президента

Кадри: Българска национална телевизия

Представителите на ГЕРБ-СДС Десислава Аанасова и Томислав Дончев влязоха на съвещания при президента Румен Радев.

" Днес сме изпратени и пред политическа рецесия. Гражданите се тормозят от растящите цени, продължаващата война и рецесиите, които не могат да бъдат решени от единствено една партия. България чака по-активна поддръжка в съюзите, в които членува. Очакваме да работим още по-активно, да не позволяваме страната да остане в периферията на Европа. Надеждите на българите бяха свързани с участието ни в Европейския съюз.

Създаване на държавно управление в настоящия парламент изисква старания, а националното заседание има значително работа. Актуализацията на бюджета и нещата към Плана за възобновяване и резистентност не търпят отсрочване. Виждате ли капацитет да се сътвори държавно управление и по какъв начин виждате изхода от тази рецесия? ", попита Радев.

" Ние водени от разбирането, че политическите партии имат голяма отговорност по време на рецесия, сме тук, с цел да заявим и нашите цели в идващите седмици, в случай че не се сформира държавно управление при връчване на мандат на първата политическа мощ. Ако мандатът стигне до нас, ние ще го върнем. Отчитаме всички провокации, пред които е изправена страната ни. Предстоят значими закони, които чакаме Министерския съвет да внесе в Народното събрание, касаещи Плана за възобновяване и резистентност ", сподели тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР