Кадри: БНТПопулярният певец и актьор Орлин Павлов става водещ в

...
Кадри: БНТПопулярният певец и актьор Орлин Павлов става водещ в
Коментари Харесай

Орлин Павлов сменя Ники Станоев като водещ на предаване по БНТ

Кадри: Българска национална телевизия

Популярният артист и артист Орлин Павлов става водещ в Българската национална телевизия. Той ще бъде новото лице на предаването " Събота вечер с Българска национална телевизия ". Дебютът му за телевизионните фенове ще бъде на 4 февруари. Павлов заменя на екрана артиста Николай Станоев, който няма да продължи с този ангажимент.



Първите посетители на артиста ще са съименникът му Орлин Горанов, телевизионният продуцент Андрей Арнаудов и младите реализатори Торино и Пашата.

" Благодаря за поканата. Залагаме на страхотни събеседници, доста комизъм, забавни истории. Нямам самообладание да стартираме. Ще имаме забавна палитра - хора, които не са доста познати, само че пък са с забавни истории, които могат да ни вдъхновят. Ще представяме доста гении, което е хубаво. Млади артисти, млади банди, които може би потеглят занапред ", сподели той.



" Промените няма по какъв начин да станат незабавно. Това ще стане с времето, да забележим какво се харесва, какво вълнува феновете. На мен всичко ми е забавно. Няма да поканвам политици. Примерно бих приказвал с политици, само че на други тематики. Да кажат в кое учебно заведение са приключили, обичана ария, обичан откъс.  Има доста забавни персони. Примерно желая да ми гостува Лили Иванов. Защо не ", добави още Павлов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР