Кадис спечели много ценна минимална победа с 1:0 срещу Селта

...
Кадис спечели много ценна минимална победа с 1:0 срещу Селта
Коментари Харесай

Кадис спечели важна победа в сблъсъка срещу Слета

Кадис завоюва доста скъпа минимална победа с 1:0 против Селта в един от конфликтите против директни съперници в битката за оцеляване в Ла Лига в предпоследния 37-и кръг. Единственото попадение бе дело на Рубен Собрино (53’) през втората част.

Събитията на “Рамон де Каранса ” станаха извънредно интензивни откъм събития след половин час игра, когато първо Карлес Перес пропусна положително състояние в интерес на домакините. Малко по-късно Тео Бонгонда се вряза в наказателното поле и се строполи след конфликт с Хави Галан. Съдията незабавно уточни бялата точка, само че малко по-късно бе извикан да прегледа обстановката с ВАР и по-късно анулира решението си.

В 41-ата минута пък Чоко Лосано се възползва от това, че бе открит в отлична позиция в пеналта след хубаво центриране отдясно и осъществя. Реферът Рикардо Де Бургос обаче бе извикан още веднъж да прегледа обстановката и анулира попадението, този път заради засада. Кадис въпреки всичко стигна до гол в 53-ата минута посредством Рубен Собрино, който се възползва от пас на Гонсало Ескаланте и вкара за 1:0.

С тази победа Кадис се изкачи до 13-ото място с 41 точки, само че към момента не е подсигурил изцяло мястото си в Ла Лига и през идната акция. Селта също продължава да е в сложна позиция кръг преди края и сега е тъкмо над чертата с 40 пункта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР