Кадин Проктър, напуснал Алабама, Кадин Проктър планира да влезе в

...
Кадин Проктър, напуснал Алабама, Кадин Проктър планира да влезе в
Коментари Харесай

Proctor от Алабама обявява планове за влизане в портала за трансфери; Съобщава се, че Даунс е взел същото решение

Кадин Проктър, напуснал Алабама, Кадин Проктър възнамерява да влезе в трансферния портал, откакто е почнал като първокурсник, а Калеб Даунс може да се причисли към него от All-America security.

Проктър разгласи желанията си в сряда в обществените мрежи. Плановете на Даунс да влезе в портала бяха оповестени в обществените медии от Deuce Recruiting, където татко му Гари, някогашен състезател от NFL, е народен шеф по набиране на личен състав. Гари Даунс не отговори незабавно на имейл от Асошиейтед прес.

Ако Даунс и Проктър решат да не се върнат в Crimson Tide, това ще бъде най-големият удар до момента за новия треньор Кален ДеБоер.

Те биха били първите двама играчи, които са влезнали в портала за прехвърляния, а към този момент напусналият правоприемник Исая Бонд е номер 4, съгласно съставната ранглиста на 247Sports.

Даунс стана първият първокурсник в Алабама, датиращ най-малко от 1970 година, който води тима в борбите. Той завоюва оценките на Асошиейтед прес за нов състезател на годината във втория тим на All...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР