Където има воля, има и път. Нека волята да се

...
Където има воля, има и път. Нека волята да се
Коментари Харесай

От Воля се обявиха за градивната опозиция преди да напуснат залата

" Където има воля, има и път . Нека волята да се трансформира във визитната картичка на този парламент ".

С българска сентенция започнаха новата пленарна сесия от партия " Воля " в декларация, изчетена от депутата Боряна Георгиева. От парламентарната група на Веселин Марешки приканиха през тази сесия да се мисли първо за хората , а не за предизборните сюжети и ползи.
 Българска социалистическа партия и в тази сесия ще работи за събаряне на кабинета
Българска социалистическа партия и в тази сесия ще работи за събаряне на кабинета

Призивът за консенсус се употребява в рецесии, само че не е откровен

" Нашият водач Веселин Марешки постоянно е подчертавал да се припомнят дадените обещания на партии от ръководещата коалиция, защото доста бързо ги не помниха. Затова ние ще внасяме планове за непознати обещания ", сподели депутатката от Воля.

Тя разгласи, че от " Воля " не желаят този парламент да завърши мандата си безславно.
 ГЕРБ разгласи промени в Изборния кодекс и Закона за политическите партии
ГЕРБ разгласи промени в Изборния кодекс и Закона за политическите партии

По думите на Дариткова измененията би трябвало да се случат в първата половина на годината

" Нека работим със съзнанието за щастието на българите и че сме изпратени, с цел да служим на народа си , за което трябват храброст и самостоятелност ", заявиха от " Воля " и дадоха обещание, че ще са градивната съпротива на ръководещите.
 Движение за права и свободи пожелава вода до всеки дом
Движение за права и свободи пожелава вода до всеки дом

Мустафа Карадайъ е неудовлетворен, че се ръководи на правилото проба-грешка

" Ще поддържаме хрумвания, които водят до благополучието и ще отхвърляме задкулисието ", заявява Боряна Георгиева.

Малко по-късно депутатите от партия " Воля " напуснаха пленарната зала и не участваха в избора на нов екоминистър. Досегашният - Нено Димов е в ареста, а за негов правоприемник бе номиниран депутатът от Оперативна програма Емил Димитров - Ревизоро.

" Схемата на делене на министерства на " наши " и " ваши " демонстрира, че е порочна и сбъркана. По тази логичност, в случай че имаш добър кадър за Министерство на вътрешните работи, да вземем за пример, а квотата ти е обучение, то какво - ще го назначиш там ли, единствено тъй като това ти се е паднало?! Така системата освен няма да проработи по- добре, ами ще сме очевидци на още провали ", съобщи депутатът Пламен Христов.

Христов се обърна към сътрудниците си от Вътрешна македонска революционна организация като им напомни, че най-хубавият им експерт в екоресора е в ареста . " Затова не е обикновено единият ти министър да е разследван поради непросветеност, а Вътрешна македонска революционна организация да предлага различен за поста с неразбираема експертиза за ресора , единствено, тъй като квотата е тяхна ", обоснова се депутатът на Марешки.

По думите му тези нагласени сюжети унижават българския парламент като висша държавна институция.

" За всички е ясно, че и от ляво, и от дясно, и в центъра- всички тук носите отговорност за неуспеха в Министерство на околната среда и водите. Нашето излизане е знак, че ВОЛЯ се разграничава от системата и от статуквото ", сподели Пламен Христов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР