Където и да се появи, чаровната Милица Гладнишка предизвиква усмивка

...
Където и да се появи, чаровната Милица Гладнишка предизвиква усмивка
Коментари Харесай

Милица Гладнишка разкри как е свалила 25 кг.

Където и да се появи, чаровната Милица Гладнишка провокира усмивка и откровено развлечение. Това се случва освен на театралната сцена, а както можем да се убедим всеки понеделник - и от тази на " Като две капки вода ", където взе участие сега.

Наскоро преди да излезе на сцената, с цел да се превъплъти в рапъра 100 кила, атрактивната брюнетка събра погледа на водещия Герасим Георгиев-Геро, като му призна, че е свалила цели 25 кг.

И в случай че се чудите по какъв начин е съумяла, вижте я довечера в " Капките ", където ще показа следващото си преобразяване. Със сигурност обаче, към този момент е очевидно и от предходните лайфове на шоуто, че актрисата е много по-пъргава и пластична от нормално - най-много, когато трябваше да влезе в обувките на рапъра 100 Кила и да рапира до певицата Лора Караджова.

" Как ще го докараме 100 Кила? Давам ти 50 от моите ", пошегува се в предишния лайф с нея Геро, а тя му отвърна в характерен жанр: " Не! Само 30 ми трябват, умерено. Даже 25 ".

" Смятай. Сега съм 75. Колко би трябвало да съм била, с цел да съм се стопила? ", продължи да затапва Геро Милица, до момента в който се усмихва необятно, с което за следващ път удостовери, че е смъкнала много непотребни килограми от себе си.

Любопитна детайлност е, че през годините до момента името на Милица Гладнишка нееднократно е било намесвано по тематиката за отслабването с разнообразни билки, препарати и хранителни режими. В последна сметка обаче, истината е, че актрисата не е взимала присъединяване в нито една такава реклама. Нещо повече - тя даже не съблюдава диети, а отслабването си дължи само на доста динамичност и задължения в всекидневието си.

" Диетата, от която отслабнах, включваше работа в театъра от 10 сутринта до 18 часа вечерта, с една лека отмора за обяд, в която не можеш да се натъпчеш, ядеш единствено една чорба, тъй като по-късно се връщаш да крещиш, да се търкаляш по сцената. Вечер сме доста изморени, пием по една бира и лягаме и по този начин два месеца ", удостовери " режима " си брюнетката.

Наскоро Милица показа и песента си " Завръщане ", а също така приготвя и план с Ненчо Балабанов и Русенската опера, поради който ѝ предстоят дейни подготовки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР