Където и да се появи, чаровната Милица Гладнишка предизвиква усмивка

Където и да се появи, чаровната Милица Гладнишка предизвиква усмивка ...

Милица Гладнишка разкри как е свалила 25 кг.


Където и да се появи, чаровната Милица Гладнишка предизвиква усмивка и искрено забавление. Това се случва не само на театралната сцена, а както можем да се убедим всеки понеделник - и от тази на "Като две капки вода", където участва в момента.

Наскоро преди да излезе на сцената, за да се превъплъти в рапъра 100 кила, атрактивната брюнетка събра погледа на водещия Герасим Георгиев-Геро, като му призна, че е свалила цели 25 килограма.

И ако се чудите как е успяла, вижте я тази вечер в "Капките", където ще представи поредното си превъплъщение. Със сигурност обаче, вече е видимо и от предишните лайфове на шоуто, че актрисата е доста по-пъргава и пластична от обикновено - най-вече, когато трябваше да влезе в обувките на рапъра 100 Кила и да рапира до певицата Лора Караджова.

"Как ще го докараме 100 Кила? Давам ти 50 от моите", пошегува се в миналия лайф с нея Геро, а тя му отвърна в типичен стил: "Не! Само 30 ми трябват, спокойно. Даже 25".

"Смятай. Сега съм 75. Колко трябва да съм била, за да съм се стопила?", продължи да затапва Геро Милица, докато се усмихва широко, с което за пореден път потвърди, че е смъкнала доста излишни килограми от себе си.

Любопитна подробност е, че през годините досега името на Милица Гладнишка неведнъж е било намесвано по темата за отслабването с различни билки, препарати и хранителни режими. В крайна сметка обаче, истината е, че актрисата не е взимала участие в нито една такава реклама. Нещо повече - тя дори не спазва диети, а отслабването си дължи единствено на много динамика и ангажименти в ежедневието си.

"Диетата, от която отслабнах, включваше работа в театъра от 10 сутринта до 18 часа вечерта, с една лека почивка за обяд, в която не можеш да се натъпчеш, ядеш само една супа, защото след това се връщаш да крещиш, да се търкаляш по сцената. Вечер сме много изморени, пием по една бира и лягаме и така два месеца", потвърди "режима" си брюнетката.

Наскоро Милица представи и песента си "Завръщане", а освен това подготвя и проект с Ненчо Балабанов и Русенската опера, заради който ѝ предстоят активни репетиции.

Източник: fakti.bg