Където и да отиде Хайди Клум и в какъвто и

...
Където и да отиде Хайди Клум и в какъвто и
Коментари Харесай

Изрязаната рокля на Хайди Клум, която остави малко на въображението

Където и да отиде Хайди Клум и в какъвто и тип да се появи, няма по какъв начин да остане незабелязана. Тя постоянно е стилна, секси и провокативна.

Една от последните прояви на модела бе на премиите на iHeartRadio на 27 март - и още веднъж прикова погледите върху себе си. Хайди носеше предизвикателна искряща рокля, която, колкото и да прикриваше тялото ѝ, толкоз и оставяше малко на въображенито.

Синята рокля, дело на уелския дизайнер Жулиен Макдоналд впечатляваше с високите си цепки, които разкриваха огромна част от изящните крайници на Хайди, както и с дълбокия прорез в региона на бюста. Изкусителният тоалет звездата бе комбинирала удачно с обувки в същия цветови колорит, а краен свършек бе умелият грим и огромните обици.

Хайди не пропусна да разгласява и занимателно видео в своя Instagram, в което, под звуците на хитовата ария на Бритни Спиърс " Baby One More Time ", демонстрира последователността на своята подготовка за събитието - от неналичието на какъвто и да е грим до крайния ѝ блестящ тип. " Пригответе се с мен ", озаглави тя клипа, прибавяйки, тематично, и синьо сърце.

Любопитно е, че на премиите не присъстваше брачният партньор на Хайди - 33-годишният Том Каулиц, съгласно Hollywood Life. Което е леко учудващо, поради, че той самият е музикант. За сметка на това пък се забелязvaха доста звездни реализатори. Самият Лени Кравиц бе хазаин, а по-късно се появи и певицата Пинк.

Присъствието на Хайди на тазгодишните музикални награди на iHeartRadio не е единствената ѝ обществена демонстрация в последната седмица. Наскоро тя украси и корицата си на гръцкото издание на Vogue. За нея 49-годишната Хайди за следващ път не се поколеба да се снима с нищожно облекло, като че ли единствено с цел да потвърди, че годините в действителност са без значение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР