Където е Златан Ибрахимович, там никога не е скучно. Звездата

...
Където е Златан Ибрахимович, там никога не е скучно. Звездата
Коментари Харесай

Шоуто на Златан няма край

Където е Златан Ибрахимович, там в никакъв случай не е скучно. Звездата на Милан остави своя отпечатък и върху музикалния фестивал Санремо. Той се изявява в ролята на посетител водещ през цялата седмица, само че пропусна един ден, с цел да изгледа мача на " росонерите " против Удинезе (1:1). Вчера сутринта Ибра е упражнявал с отбора, след което е тръгнал към фестивалния град. Тук историята става любопитна, а някогашният шведски национал я описа при появяването си на сцената.

Заради пътен случай на автомагистралата, част от нея е била блокирана. В продължение на три часа Ибрахимович е чакал в автомобила си, след което не е издържал и е споделил на водача, че слиза.
" Спрях един мотоциклетист и го попитах дали ще ме закара до Санремо. За благополучие, той се оказа миланист и се съгласи. Изминахме 60 км и беше много студено, а когато пристигнахме, индивидът призна, че за първи път е карал по автомагистрала ", изясни Ибра.
39-годишният нападател показа в обществените мрежи и видео от прекарването. На него шведът е с каска и маска, а моторът минава през тунел.

Ибрахимович пя дружно с наставника на Болоня Синиша Михайлович, който пък показа по какъв начин двамата са станали другари.

Zlatan picked up a ride from a Milan fan on a motorcycle after being stuck in traffic going to Sanremo
— Italian Football TV (@IFTVofficial) " Приятелството ни стартира с удар с глава от негова страна по време на дербито Ювентус - Интер. Работата е там, че не можеш да сплашиш Златан. Трябва да го провокираш и това може да го извади от равновесие. Той толкоз се ядоса, че ме удари с глава и получи червен картон. Когато мина в Интер, желаех да му върна жеста. Така демонстрираме привързаността си ", описа с усмивка Михайлович.

Сърбинът не пропусна да се пошегува с Ибрахимович, че в никакъв случай не е печелил Шампионската лига. " Има време ", отвърна нападателят.

Curva dell'Ariston fatevi sentire
Gli “ABBADeus” debuttano sul palco di con “Io vagabondo”.
Ecco la clip integrale
— RaiPlay (@RaiPlay) Разговорът последователно стана сериозен и Златан се върна към интервала, в който е научил, че неговият другар е болен от левкемия. " Трябваше да изчакам няколко дни, тъй като нямах храброст да набера телефона. Когато го направих, не можех да приказвам ", показа Ибрахимович.

След като двамата се причислиха към артиста Росарио Фиорело и водещия Амадеус за осъществяването на песента " Io Vagabondo ", имаше нов занимателен миг. Ибра беше запитан дали познава лчно членовете на именитата шведска група АВВА, на което отговори: " Не, само че те сигурно знаят кой съм ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР