Където е текло, пак ще тече - поговорката, която важи

...
Където е текло, пак ще тече - поговорката, която важи
Коментари Харесай

Една от най-обсъжданите двойки в България изненада всички! Андреа и Кобрата отново са заедно

 " Където е текло, отново ще тече " - поговорката, която важи с цялостна мощ за някогашни обичани, и тук намира своето място. Една от най-обсъжданите двойки у нас не престават да поддържат сантиментални връзки, кълнат се очевидци. Спортистът и певицата освен не са си безразлични, само че и огънят сред тях е към момента жив.

Миналата седмица Андреа придружи експоловинката си в Лондон, където Кобрата се изправи пред Антъни Джошуа в оспорвана борба. Блондинката участва на мача и до последно поддържаше сякаш някогашния си обичан в " Уембли Арена ". Заминаването на Андреа за конфликта на Пулев изненада мнозина. Най-логично пояснение за почитателите на изпълнителката бе, че тя желае да е до огромната си обич, с който поддържа другарски взаимоотношения макар тежката и унизителна разлъка преди месеци.

Не единствено другарски са връзките сред спортиста и звездата. Очевидци са безапелационни, че Кобрата и Андреа са показали сантиментални усеща един към различен. Двамата са си разменяли нежни милувки по време на полета към родината след мача на боксьора. Пред вестника очевидци на любовта им, пътували също в бизнес класа наоколо до тях, се кълнат, че Андреа и Пулев наподобяват като влюбената двойка, която бяха преди години.

За възобновената им връзка се заприказва преди към месец, когато певицата и Кобрата снимаха обща реклама. Тогава в свое изявление певицата отхвърли двамата да са дружно, само че не скри, че Пулев е огромната й обич и още го обича. Андреа призна, че надълбоко съжалява за решението, което взе преди месеци, а точно да разкрие за изневерите на боксьора обществено, написа " ".

" За да изпитвам тези усеща към него към момента, значи той го провокира по някакъв метод с държанието си към мен "  - изясни русокоската, без да се впуска в детайлности. Изглежда, че приказката на Андреа и Кобрата не е завършила, за наслада на безбройните им фенове. Дали двамата ще създадат следващ опит да реализират цялостна естетика в връзките си, следва да разберем.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР