Къде се намират сливиците? Ако пред огледалото отворите устата си

...
Къде се намират сливиците? Ако пред огледалото отворите устата си
Коментари Харесай

Проблемни сливици – отстраняване или лечение

Къде се намират сливиците?

Ако пред огледалото отворите устата си и изплезите езика си, сигурно ще можете да видите две туберкули по краищата на гърлото. Това е тъканта, която защищава дихателните пътища – сливиците. Те поемат тежестта на инфекцията, вследствие на което човек се разболява от тонзилит.       

Трябва ли да се отстранен сливиците?

Има последователи на тази мярка и нейни съперници. Но в случай че премахнете сливиците, инфекцията от тялото няма да изчезне на никое място. Просто ще слезе надолу - в белите дробове, в стомашно-чревния тракт. А това към този момент води до спомагателни проблеми.

Защо е по-добре да не отстранявате сливиците

Постоянно болните сливици при посявка демонстрират стафилококус ауреус . Как да се лекуват?

Проблемът се взема решение благодарение на храна. Сливиците в тялото извършват защитна функционалност. Важно е да изключите брашното, млечните артикули, сладкишите от менюто. Това предписание важи за всички проблеми, свързани с тъканите на назофаринкса и ларинкса.

Чести гнойни ангини при детето

В допълнение към горните рекомендации за хранене е значимо да се вземат посевки от слюнка и да се направи промивка на сливиците.
Как да се оправим бързо и дейно с гнойната ангина
Солен разтвор Няколко пъти на ден си правете гаргара със солен разтвор, като по този метод отстранявате налепите по сливиците и отмива...
Прочети повече
Хроничен тонзилит

·         Ограничения в менюто, разказани нагоре, до изключване на мед и плодове.

·         Промивки на белите поличп на палатинните сливици.

Аденоиди

Аденоидите също са вирусен товар, както при увеличените лимфни възли. Хранителната нетърпимост ( към лактоза, казеин, глутен ) може да утежни казуса. Хипертрофията на тъканите поражда заради несъразмерни токсични резултати върху тялото.
Ако желаете да излекувате гърлото си, поръсете чая с ето тази съставна част от кухнята
В сезона на гриповете и настинките сме и е добре човек да има цялостен боеприпас от предписания от националната медицина, с цел да може да подкрепя леч...
Прочети повече
Заключения:

·         Увеличени аденоиди, полипи по сливиците, увеличени лимфни възли - това не е обикновено. Но не би трябвало да бързате да премахвате проблематичните аденоиди / сливици.

·         При продължителен тонзилит / увеличени аденоиди / полипи на сливиците е нужна промяна на дменюто: изключване на сладко, брашно, млечни артикули.

·         След поправяне на храненето се предлага да си запишете час при отоларинголог.

Полезно е да се направи тест на слюнка за вируси.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР