Къде се изпари достойнството на Христо Иванов?! Преди избори, за

...
Къде се изпари достойнството на Христо Иванов?! Преди избори, за
Коментари Харесай

Древната професия на Христо Иванов: От нито глас за Пеевски до скута на Пеевски

Къде се изпари достолепието на Христо Иванов?! Преди избори, за пред гласоподавателите, той се кълне в национално достолепие и национализъм, зове нито глас да не бъде даван за Пеевски, дава обещание обилно, че ще подсигурява карантина за ГЕРБ и Движение за права и свободи.

И малко по-късно същият Христо Иванов буйно се хвърля в обятията не на какъв да е, а навръх Делян Пеевски. Оказва се, че освен не са сложени в карантина ГЕРБ и Движение за права и свободи, а Демократична България са в тясна колаборация, в сглобка, в общо ръководство с тях дружно с съдружните си сътрудници от Политическа партия.

На видео обръщение към гласоподавателите Христо Иванов декларира:

" Нито глас за Пеевски. Става дума за българската държавност. Става дума за нашето бъдеще, за това по какъв начин ще се развива България. Нито глас за Пеевски, с цел да можем ние по-късно в Народното събрание да подсигуряваме, че ще има ръководство, което ще сложи ГЕРБ и Движение за права и свободи в карантина. Не, няма да има достъп на Движение за права и свободи и на ГЕРБ до кокала на властта, че ще им бъде отказано това, което те считат по право - първата брачна нощ с всяко ръководство. Нито глас за Пеевски. Това е въпрос на национално достолепие. Това е въпрос на национализъм. "

А през днешния ден Делян Пеевски признава, че Христо Иванов е седял в скута му и е пил мазно турско кафе. Че му е предложил претенденти за основен прокурор и прочие и прочие

 

" Христо Иванов и олигарсите зад него желаят да вземат проуратурата. Олигархията желае да завладее и КПКОНПИ. Логично е регулаторите да са на всички, а не да бъдат делнати. Христо Иванов, който седеше в скута ми и пиеше мазно турско кафе, до момента в който се случи конституцията и създадем измененията в нея, които към този момент са факт - в този момент споделя, че отново щял да извади тематиката Движение за права и свободи. Коя бе, приятельо Христо?! Всичко свърши, вие сте ми ясни. Маските би трябвало да паднат ", бяха точните думи на Делян Пеевски.

Излиза, че вместо да отреже от първата брачна нощ с властта Движение за права и свободи и ГЕРБ, както дава обещание на гласоподавателите, Христо Иванов употребява брака си с тях и до през днешния ден. При това с гореща пристрастеност!

" Янкулов или основен прокурор или началник на КПКОНПИ, Сава Петров - зам.-главен прокурор и ред други имена, които ще ги приказваме. Всички органи желае да покрие със свои хора. Но му беше отказано. Делкането не! ". Това изискал Христо Иванов от Пеевски, " само че му бе отказано категорично ". 

 

" Да спре да лъже. Много срамно лъже. Да спре да бъде прислужник на олигарсите и да стане заслужен български народен представител и да разбере, че е тук, с цел да работи за хората, както ДПС работи за хората ", съобщи Пеевски в коридорите на Народното събрание.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР