Къде са корените на ужасяващото, смразяващо и брутално насилие, което

...
Къде са корените на ужасяващото, смразяващо и брутално насилие, което
Коментари Харесай

Северин Красимиров, който уби Виктория в Русе: Какво брутално съм направил, има и по-тежки престъпления

Къде са корените на ужасяващото, смразяващо и брутално принуждение, което води до гибел?

Това, което ще видите и чуете е ужасяващо, смразяващо, брутално. Това не е сериал. Това е България през днешния ден. Това не е артист, това не е филм. Това е чистата, оглозгана от садистичност и оскотялост действителност. Този път ще ви покажем по какъв начин мисли той - този, който не вижда и не разпознава в насилието принуждение, даже то да е довело до гибел, предава NOVA.

На 6 октомври 2018 година България е разтърсена от новината за зверското убийство на журналистката Виктория Маринова в Русе и... раздрана от спекулации за възможните аргументи и причинители... Тъгата сковава околните ѝ, страхът - нейните сътрудници. Убийството имаше международен отзив. Виктория е публицист, административен шеф на русенската телевизия, само че преди всичко - щерка и майка на 7-годишно момиченце.

Три дни по-късно в Германия беше арестуван 21-годишният Северин Красимиров. Тогава той разгласи, че не помни нищо, само че все пак призна виновността си. За първи път наказаният на 30 години затвор за бруталното насилване, блудничество и убийство говори в този момент. Търсим отговори на най- невъзможните, немилостиви и незадавани въпроси. Но и на най-логичния - единствено той ли е виновният и за какво не е бил спретнат в точния момент, преди да убие. Всъщност и на още един - къде са корените на това принуждение и смазващо от пердах до гибел принуждение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР