Къде са доказателствата за къщите на Бойко Борисов в Барселона,

...
Къде са доказателствата за къщите на Бойко Борисов в Барселона,
Коментари Харесай

Плевнелиев нахока Радев, че нарушавал законите, с аватарите си „Възраждане“ и ИТН нямали легитимност

Къде са доказателствата за къщите на Бойко Борисов в Барселона, попита той

Росен Плевнелиев нахока президента Румен Радев за нарушаване на Конституцията. В „ Тази заран “ по бТВ той посочи, че настоящият държавен глава работил не признавал главният закон на републиката и като образец посочи, че не свиквал Консултативния съвет за национална сигурност, само че водещите акцентираха, че съгласно специалисти имал съображение и да не го прави. 

Плевнелиев разяснява думите на президента Радев, че това държавно управление не би трябвало да трансформира Конституцията.

„ Нямат легитимност и малко е смисъла в това, което и Румен Радев, и неговите аватари - „ Възраждане “ и „ ИТН “ вършат. Нека да не забравяме по какъв начин те се кълнат във безконечна честност на прословутия президент, който се бори за безспорната власт и не се стопира пред нищо. С високо вдигнат пестник той обслужи една избрана част от обществото и погази другата “, разяснява Плевнелиев.

„ Това, което тази проруска партия прави, е брутално и в синхрон с президента. Те заливат народа с неистини във връзка с демонтирането на този монумент на лъжата и на историческата манипулция “, добави той.

„ Това, което Политическа партия направиха в началото, беше една голяма неточност – противозаконният арест на Бойко Борисов, който по това време беше водач на съпротива. Същевременно това сътвори една голяма доза съмнение сред тези евроатлантически сили, които биха могли още тогава – и това беше моята вяра и фантазия – да намерят съдействие между тях “, съобщи  президент на Република България (22 януари 2012 – 22 януари 2017).

„ Къде са доказателствата за къщите на Бойко Борисов в Барселона? Дайте и за корупцията по високите етажи на властта! “, посочи той.

„ Справедливостта в една страна се подсигурява доста повече от съда, в сравнение с от прокуратурата “, акцентира Плевнелиев. 

„ Орбан – великият воин на огромна част от българските политици, знаете ли по какъв начин прави избори? Бях очевидец по какъв начин един страховит министър-председател Дюрчени бе изкаран подкупен. Шрезидентът в първите си месеци на мандата (б.а. си е служел) единствено с агитация и арести, непрекъснато се обясняваха кой какъв брой е подкупен без да има доказателства “, добави той.

„ Санкциите по „ Магнитски “ не работят. Нека да се основават на доказателства, а не на доноси! “, посочи президент (22 януари 2012 – 22 януари 2017).

На въпроса на Мария Цънцарова дали всеки олигарх може да се трансформира в водач на систематична партия той отговори, че това е огромната драма. „ Категорично не! Нека не го позволяваме повече, а олигарсите да станат бизнесмени “, сподели още той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР