Къде са 10-те милиона долара, скъпа? Опазорният режисьор на Катастрофа“

...
Къде са 10-те милиона долара, скъпа? Опазорният режисьор на Катастрофа“
Коментари Харесай

Режисьорът на „Катастрофа“ Пол Хагис преподава курсове по актьорско майсторство за 350 долара в Италия, докато обвиняемият в изнасилване се бори да събере обезщетение от 10 милиона долара

Къде са 10-те милиона $, скъпа?

Опазорният режисьор на „ Катастрофа “ Пол Хагис взима над 300 $ за уроци по актьорско майсторство в Италия – до момента в който заобикаля обвинявания в обезчестяване, той дължи 10 милиона $ обезщетение.

70-годишният Хагис стартира да изпраща имейл листовки за тридневни интензивни курсове, озаглавени „ Актьорски семинари с Пол Хагис “ през септември, заяви Daily Beast.

Носителят на Оскар даде обещание на 20 участници опцията да практикуват подиуми по време на класовете, които трябваше да се проведат в Рим, сподели изданието.

Курсът — който съгласно една реклама от ноември „ запълва бързо “ — струва $350 всеки.

Сценаристът на „ Бебе за милион $ “ също е подготвен да преподава освежен семинар този месец, фокусиращ се върху процеса на прослушване, сподели Daily Beast, цитирайки имейли, изпратени от акаунта „ [email protected] “.

Но до момента в който Хагис се пробва да сътвори нов концерт в чужбина, той към момента не е платил нито цент от 10 милиона...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР