Къде могат да се правят залози за фентъзи футбол?

...
Фентъзи футболът е един от любимите хазартни продукти на съвременната
Коментари Харесай

Фентъзи футболът е един от любимите хазартни продукти на съвременната аудитория. Мнозина залагащи на футбол – било то в реално време или предварително – в даден етап от практиката да преминат към тази интересна игра. Добрата новина за българската аудитория е, че и у нас са налични платформи с услугата фентъзи футбол. Такъв лицензиран букмейкър, например е добре познатият Palms Bet. Ако все още не сте го срещали, но имате интерес към фентъзи футбола, можете да прочетете подробен професионален анализ на Palms Bet и да се запознаете в детайли с платформата. Разбира се, в мрежата може да се поровите допълнително и да намерите и други места с опцията за игра на фентъзи футбол.

Какво представлява фентъзи футболът?

Фентъзи футболът е страхотен начин да влезете в обувките на истински спортен мениджър. Всъщност, това е и основната ви задача в играта – да създадете истински дрийм тийм, с който да регистрирате победа след победа. За целта избирате конкретни играчи и след като сте готови със своя отбор, можете да влезете в налична в конкретния букмейкър надпревара. Тези състезания в платформите за залагания са представени като стаи. Всеки, който иска да стане част от надпреварата със своя отбор, може да влезе в стаята, но за целта трябва да плати фиксирана цена за вход. Всички суми от входа натрупват и крайната печалба в състезанието. Обикновено, става въпрос за 90% от събраните суми, тъй като останалите 10 остават за букмейкърската къща.

Как се определя победителят в стая за фентъзи футбол?

Всеки букмейкър определя своя собствена точкова система. На практика, точки се дават на вас като на мениджър, когато се прояви вашият отбор. Така например, ако ваш защитник вкара гол, вие ще получите цели шест точки, тоест повече, отколкото ако ваш касов нападател умери противниковата врата. Четири точки се дават на мениджъра, който успее да завърши мача, без във вратата на отбора му да има точно попадение от другия тийм. В края на състезанието се броят и общо събраните точки. Тези точки определят и кой ще грабне голямата награда на въпросното състезание. Някои от надпреварите ви дават възможност да участвате в лига. Това означава, че не един-единствен мач, а всички кръгове и събраните по време на тях точки, ще определят крайният най-добър футболен мениджър.

Още за фентъзи футбола

Както се досещате, във фентъзи футбола не става въпрос за реални футболни мачове. Тук всяко спортно събитие представлява компютърна симулация. Интересен е фактът, че докато нямаше никакви мачове по цял свят – в следствие на Ковид пандемията – огромна част от залагащите преминаха към фентъзи футбола. Това бе един от малкото останали за тях възможности да участват в надпревари и да практикуват някаква хазартна дейност. Според анализаторите след този възход на фентъзи футбола услугата придоби доста по-широко влияние сред останалите продукти в хазартната индустрия. Нещо повече – с въвеждането на последните модерни технологии и иновации в сферата на хазартната индустрия се очаква и фентъзи футболът да придобие доста по-вълнуващ и интригуващ вид, а от тук и да събере допълнително още повече фенове.

Ако и вие сте такива, не пропускайте да се превърнете във футболен мениджър с Palms Bet или с помощта на друг, лицензиран у нас букмейкър.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР