Къде изчезна Виктор Николаев?“, се питаха зрителите на Здравей, България“

...
Къде изчезна Виктор Николаев?“, се питаха зрителите на Здравей, България“
Коментари Харесай

Виктор Николаев пръска пачки на легендарния коледен базар в Прага

" Къде изчезна Виктор Николаев? “, се питаха феновете на " Здравей, България “ предходната седмица. В серия от няколко излъчвания колежката му Аделина Радева излизаше сама на екран, до момента в който страната се тресеше от събития. В същото време Николаев не бил в отпуск по персонални аргументи или в болничен, а отишъл на екскурзия.

Тв водещият отпътувал дружно с жена си Людмила в Прага. Там двамата се отдали на предколеден шопинг за празнични дарове и обиколка по знаковите забележителности. През декември чешката столица е притегателна точка за хиляди туристи от целия свят поради фамозния обилен коледен базар, който се организира там от десетилетия и бие по лукс дори тези в Германия. Точно по това време от годината самолетните билети до Прага са най-скъпи, само че цените не повлияли на решението на Николаев да си подари почивка там. Журналистът се слави като спестовник, а парите, които натрупа, харчи единствено за две неща – жилища и екскурзии.

Неотдавна стана ясно, че водещият е истински заможен крал и има три разкош жилището в идеалния център на София - на ул. " Раковска “ до Европарламента, на ул. " Паренсов “ и на ул. " Мальовица “. През миналото лято пък Николаев пръсна над 30 пенсии за фамилна отмора в Сицилия, заменяйки евтинията в прилежаща Гърция, където отмаряше години наред, с разкоша и екзотиката на Южна Италия.

Откакто на стола до него седна Аделина Радева на мястото на Ани Цолова, Виктор стартира да отсъства много по-често от преди. Очевидно водещият е съумял да реализира сделка с шефовете си да се възползва от отпуска си когато и да е на годината, а освен през лятото, каквато беше практиката преди, написа " Ретро ". Покрай празниците обаче щяло да му се наложи да върне жеста на Радева, която е ощетена откъм почивки поради негови непрестанни воаяжи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР