Къде е Уенди Уилямс? е нов документален филм в две

...
Къде е Уенди Уилямс? е нов документален филм в две
Коментари Харесай

Къде е Уенди Уилямс? Как можете да гледате новия документален филм Lifetime в две части? Предлага ли се в Обединеното кралство? Ето всичко, което трябва да знаете

Къде е Уенди Уилямс? е нов документален филм в две елементи. Но по какъв начин можете да го гледате? И има ли го в Обединеното кралство? Ето всичко, което би трябвало да знаете...

Коя е Уенди Уилямс?

Уенди Уилямс стана известна частично с помощта на нейния неограничен метод към живота си, който включваше шерване на персонални детайлности за нейното здраве, пластична хирургия и пристрастяване към кокаин - предмет на нейните записки от 2003 година, Wendy's Got the Heat.

Тя се трансферира към малкия екран след сполучлива кариера като радиоводеща, известна с горещите си отзиви по отношение на клюките и нахлуването на звезди, в това число противоречиво изявление с Уитни от 2003 година Хюстън.

През 2022 година едноименното на ден токшоу на Уенди завърши заради продължаващите й здравословни проблеми. Шери Шепърд, която замести Уилямс като гост-водеща, получи лично предаване.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР