Къде е терористът Мангъров, за да поеме отговорност за десетки

...
Къде е терористът Мангъров, за да поеме отговорност за десетки
Коментари Харесай

Гневна майка на бебе с КОВИД попиля Мангъров

Къде е терористът Мангъров, с цел да поеме отговорност за десетки такива случаи и за лъжите си и къде са здравните управляващи?, написа в профила си в обществените мрежи младата майка Ива Чичанова.

" Дойде и моят конфликт с Ковид! Докопа най-беззащитното богатство вкъщи - бебенцето! Нека всички, които лъжат, че децата го карат леко, да дойдат в Инфекциозна болница да видят какъв брой им е леко.....И обстоятелства - с имунизациите, които имам, карам коронавирус с лека хрема и нищо друго. Слава Богу, че мога да се грижа за бебето в този сложен за него миг.

Почвам доста, но доста да се нервирам от нелепостите, които дрънкат за имунизациите, без да си имат концепция защо става въпрос и да се вършат на лекари и учени. Благодарение на слабоумното средновековно общество сме в това жалко състояние и няма да излезем, тъй като Ковид повтаря и то също тежко....

Къде е в този момент Мангъров да ми лекува детето? Блещи нелепости по малките екрани, за политическа полза, а негови сътрудници изнемогват да избавят животи.

P.S.

В отделението тук всички пациенти са неимунизирани, а за тях се грижат имунизирани близки и личен състав.....Вие от коя част желаете да бъдете? "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР