Къде е синът ми, кой позволи на бившата ми съпруга

...
Къде е синът ми, кой позволи на бившата ми съпруга
Коментари Харесай

Изповед на един баща! Санданчанин, купи подарък за детето си за първия учебен ден, но не успя да му го подари! В училището го попариха с лоша новина...

Къде е синът ми, кой разреши на някогашната ми брачна половинка да го отпише от Трето ОУ в Сандански и да го скрие в София? Докога жените- майки ще имат повече права от бащите, тя наруши всички разпоредби на съда, не съм виждал сина си повече от 6 месеца, къде е Алекс?!, изплака болката си пред Struma. com Станислав Наков

Повлиян от днешния срамен фамилен скандал в двора на 4-то главно учебно заведение в благоевградския квартал Грамада в Благоевград, при който родители се скараха и сбиха, пред очите на очевидци, в опит да разделят двете си деца, в редакцията на Struma. com позвъни санданчанинът Станислав Наков, татко на второкласник.

Станислав, стартира изповедта си с думите: Прочетох за случилото се в кв. Грамада през днешния ден и взех решение да се обадяи да ви кажа, че има още по-тежки случаи на наставнически войни, в които жертвата са децата, сподели Станислав и продължи:

Аз съм татко на второкласник, със брачната половинка ми сме разграничени, работя в Германия, и си пристигам постоянно. Купих подарък на сина си Алекс за първия образователен ден, само че не съумях да му го подаря, тъй като отивайки в учебното заведение му, Трето главно в Сандански, разбрах, че синът ми не е записан да учи там. Как по този начин бе хора, къде е детето ми, никой не ме е уведомил за това?!Съгласно правосъдно предписание имам право да знам всичко към сина си, къде учи, къде върви и т. н.

Разбирам, че някогашната ми, която се влюби в криминалнопроявен и скапе фамилията ни, е отпътувала да живее с детето в София. Алекс бил записантам в 54 -то учебно заведение. Свързах се с новото учебно заведение на детето и запитвам: Как записахте това детенце, къде е адресът му, къде живее синът ми, а от учебното заведение ми дават отговор " Вие какво желаете да го оставим на тротоара ли, да не го записваме... Останах покъртен.

И ето ме през днешния ден с подаръка на детето в ръце, насълзен и мощно угрижен. Не знам нищо за детето, тя ме е блокирала от всякъде, не мога да и звънна, да схвана по какъв начин е синът ми.

Полицията откри, че живеят някъде в квартал " Надежда "...,продължава изповедта си Станислав.

Много мъдро е моето дете. Завърши първи клас в Германия, някогашната ми във ваканцията му, сподели, че ще пристигна малко в Сандански и си купи за пред мен двупосочен билет, отпътува и повече не се върна. Родителските права са по равно, имам право да виждам детето си, да го взимам през ваканциите, само че това не ми се разрешава.

Последният път, когато го видях беше на рождения му ден, през април. После няколко пъти към този момент се прибирам и тя не разрешава да го видя. Подучва го да ме ненавижда и да се отхвърля от мен. Знаете какъв брой елементарно се манипулират децата. По телефона един път ми сподели - Тате, ти си алкохолик... Питам го, абе сине, какво значи тази дума, аз работя по 12 часа, по кое време да съм алкохолик. Пияницата, тате, става заран и стартира да пие, не работи, на никое място не го желаят на работа, аз подобен ли съм, бе тате, а то благото се чуди какво да отговори, цялостна покруса, в действителност.

Тя безусловно го отвлече от Германия, с цел да е с новия. Няма неприятно влюбила се е, ние няма да сме съпрузи към този момент, само че цялостен живот ще сме родители на Алекс. Боли ме душата, почтено. Да заставам да виждам през днешния ден другите деца, празнично облечени, щастливи родители, сърцето ми се къса, а аз да не знам къде е моето.

Да живее с човек, новият и мъж, който нахълта преди време в къщата ми в Ново Делчево и се закани да ме убие... Кажете в този момент, къде да диря правата си, за какво дамите са привилегировани, тя наруши всички разпореждания на съда и нищо, уведомил съм и юрист и съд и обществени служби и нищо не се случва, не могат да я накарат да ми разреши да зърна детето си...

Защо постоянно бащите са ощетени, мъжете са ощетени, след това за какво се стига до принуждение е кажете не предизвикат ли някои дами експанзия... Това го споделям ей по този начин, тъй като съм доста смутен през днешния ден, аз на някогашната и искам доста шанс в живота, само че от детето си няма да се откажа, това би трябвало да и е ясно.

Аз имам най-прекрасния наследник, приказва съвършено немски, научи го доста бързо, добър възпитаник в Германия, будно дете и тя ще ми го отнеме, е по какъв начин да стане...?!!!

Станислав се върнал от Германия, с цел да изпрати сина си във втори клас, потегля си на следващия ден... с рана в душата. За следващ път не съумял да го види, а подаръкът му ще върне още веднъж в непознатата страна...

Темата търпи продължение . Оставаме я незавършена, с цел да чуем майката на Алекс, в случай че желае да ни се обади.По всяка възможност тя има своята истина. В фамилната война още веднъж жертвата е детето, като в днешния случай в учебното заведение в Благоевград- две разплакани деца сред настръхнали един против различен родители!
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР