Къде е сега животното? На топло зад решетките, където му

...
Къде е сега животното? На топло зад решетките, където му
Коментари Харесай

Васко Далаверата: Къде е сега животното? На топло зад решетките, където му е мястото!

„ Къде е в този момент животното? На топло зад решетките, където му е мястото! ”. Това разяснява Васил Атанасов, по-познат като Васко Далаверата пред пловдивската прокуратура. Причината за появяването му пред постройката е предоставяне на показания във връзка със арестуваните през вчерашния ден Тодор Огнянов и Петко Атанасов, излиза наяве от клипчето.
Прочетете още
Публикуването на видеото в профила на Далаверата се случи във време, в което бе изнесен взаимен брифинг по тематиката, проведен от Районна прокуратура и ОД МВР- Пловдив.

„ Мястото на животното Чеченеца е в зоопарка, дори не е и в пандиза ”, разяснява в клипчето Далаверата, след което се насочва към прокуратурата.

Чеченеца, Куката и Далаверата са може би най-популярните персонажи в известната измежду младежта обществена мрежа ТикТок, като много постоянно се подвизаваха дружно. По-рано обаче стана ясно, че Далаверата се е отделил от триото, поради това, че му дължат пари.

Той добави, че непрекъснато возил Куката и Чеченеца с персоналният си автомобил когато вървят по участия, като горивото било покривано единствено от него.

„ Ето най-сетне си уредиха гратис возене и то в кола със специфичен статут. Господ гледа и си знае работата, дано им е драго! ”, сподели Далаверата.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР