Къде е премиерът Кирил Петков - този въпрос задаваше днес

...
Къде е премиерът Кирил Петков - този въпрос задаваше днес
Коментари Харесай

Скандал в НС заради отсъствието на премиера от блицконтрола

Къде е министър председателят Кирил Петков - този въпрос задаваше през днешния ден опозицията в Народното събрание откакто министър-председателят не се яви на блицконтрола.

Очакван, само че недочакан - министър председателят Кирил Петков не се яви на постоянния блицконтрол заради наложителен ангажимент. Опозицията се разгневи.

Аз разбирам, че може би премиера счита, че през днешния ден е професионалния му празник, защото е деня на шегата и лъжата и има право да чества, само че щяхме да го отпразнуваме дружно. Даже аз за през днешния ден си купих връзка " Байдънка ". Президентът Байдън обича да носи тъкмо такива връзки и не излъгах, че ми я е подарил, а съм си я купил в тази чест, съобщи Йордан Цонев - народен представител от ПГ на Движение за права и свободи.

Искам да изразя дълбокото си отвращение от това скриване през днешния ден и считам, че не прави чест на българското държавно управление и на българския министър-председател, сподели Костадин Костадинов - ръководител на " Възраждане ".

Господин Кирил Петков искаше да уплаши с ареста на Бойко Борисов нас. Оказа се, че той се е уплашил и не можем да го забележим оттогава, сподели Тома Биков - народен представител от ПГ на ГЕРБ-СДС.

Българска социалистическа партия припомниха предишното на ГЕРБ.

Не мога да схвана каква покруса се разиграва, когато вашият министър-председател господин Борисов в продължение на 4 години никой не можеше да го докара тук в тази зала, с цел да дава отговор на каквито и да е въпроси, сподели Борислав Гуцанов - народен представител от ПГ на Българска социалистическа партия.

Снимка на премиера Петков в София, оповестена в новинарски уеб сайтове, провокира опозицията да го поканят още веднъж в Народното събрание.

Той се разхожда пешком. Но явно той има опция да пристигна в Народното събрание, сподели Десислава Атанасова - ръководител на ПГ на ГЕРБ-СДС.

Тук не е ясно от по кое време е фотографията, съобщи Атанас Атанасов - председателстващ съвещанието.

Свърши ли му мъжеството? От какво се опасява този страхливец?, попита риторично мид Хамид - народен представител от ПГ на Движение за права и свободи.

Без да използваме такива обръщения! Аз пък за ваша най-голяма изненада се свързах обаче. Да! А и не е в София обаче. Наистина. На българо-турската граница е. Пише го в самото известие, изясни Никола Минчев - ръководител на Народно събрание.

В последна сметка - депутатите ще могат да запитвам премиера идната седмица, откакто парламентарният началник пое уговорката да насрочи нов блицконтрол за отсъстващите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР