Къде е НАП, губят му се едни 700 000 лв.

...
Къде е НАП, губят му се едни 700 000 лв.
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: НАП да провери Владислав Горанов

" Къде е Национална агенция за приходите, губят му се едни 700 000 лева на Горанов като приходи? Има нов началник на приходната организация, да го ревизират, да ревизират тази договорка ". Така зам. ръководителят на " ИТН " и претендент за народен представител Тошко Йорданов коментира че някогашният финансов министър Владислав Горанов посредством компания е закупил пространства за офиси в София на стойност 752 994 лева, като не е ясно от кое място разполага с крупната сума и липсва информация да е теглил заем.

" Това е един човек, който беше до неотдавна във властта и за който Васил Божков твърди, че му е дал 60 млн. лева кеш посредством саковете на Шехерезада (визира пиарката на Борисов - Севдалина Арнаудова - б.р.) ", добави Йорданов в предаването на Веселин Дремджиев по ТВ1. Относно Национална агенция за приходите Йорданов разяснява, че там с години не се е работило, не са събирани колосални суми и по тази причина е нужна дълбока промяна.

Йорданов даде да се разбере, че в случай че след изборите на 11 юли Има Такъв Народ сформират кабинет, то някои от актуалните министри могат да попаднат в него. " Част от министрите правят доста добра работа, изключително с проявлението на закононарушенията ", уточни той, акцентирайки на работата на министрите на стопанската система и финансите. " Справят се прелестно ", даде оценката си той. Според него служебният кабинет към този момент е задал моделът, по който би трябвало да се работи и отсега нататък. " Ненормалното беше 11 година мафията да владее страната. Запъват се в този момент, само че след два месеца ще забележим какво ще вършат ", съобщи заместникът на Трифонов по адрес на ръководители в държавната администрация, които отхвърлят да си тръгнат.  
Според Йорданов методът в бъдещото ръководство е, " че би трябвало да се вкарат едни хора във властта, които не са корумпирани и би трябвало да свършат избрана работа за несъмнено време, тъй като дългото оставане във властта изкушава ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР