Къде да почиваме, колко пари да похарчим, какви снимки да

...
Къде да почиваме, колко пари да похарчим, какви снимки да
Коментари Харесай

За какво се карат съпрузите по време на отпуск?

Къде да почиваме, какъв брой пари да похарчим, какви фотоси да качим в обществените мрежи - това са тематики, които стават причина за спор сред съпрузите преди и по време на отпуската, оповестиха от „ Travel and Leisure ”

Международната консултантска компания е интервюирала 1070 души и е открила, че най-често споровете сред съпрузи по време на отмора се дължат на работата. Така 54% от респондентите оповестяват, че са влезнали в спор с половинката си заради обстоятелството, че някой от тях е отделял прекалено много време за бизнес по време на отпуската.

Проучването е посочило, че съвсем половината от респондентите отделят време за работата си по няколко пъти дневно, до момента в който са на отмора. Никой от респондентите не е удостоверил, че е изцяло изключен от работата си до момента в който е във почивка.

Повече от 95% от интервюираните възнамеряват да вземат отмора от най-малко една седмица, само че съвсем две трети признават, че от време на време им се постанова да съкратят почивните дни заради публични отговорности.

Близо половината (47%) от тези, които са били принудени да се занимават със служебни каузи по време на ваканционния интервал, са споделили, че е трябвало да вземат решение незабавни въпроси. И единствено 19% оповестяват, че просто обичат да работят.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР