Къде да намерите новите чаши Stanley на склад и още от най-добрите бутилки за вода за 2023 г.

...
Ако чувствате, че не можете да напуснете къщата, без да
Коментари Харесай

Ако чувствате, че не можете да напуснете къщата, без да видите чаша Stanley, знайте, че тя не е само във врата ви горите. Тези чаши за вода с дръжки са изключително популярни през 2023 г. и често се разпродават. Може би се чудите каква точно е сделката с чашите Stanley и къде можете да ги намерите на склад.

Свързани: 

Хората се кълнат в  ($45), защото поддържат водата ледено студена в продължение на 11 часа, имат удобна дръжка , се побират в поставки за чаши за кола въпреки големия си размер и имат сламка, която прави хидратирането малко по-забавно. Те се предлагат в дъга от привлекателни пастелни нюанси и предизвикаха доста шум сред инфлуенсърите – до такава степен, че сайтът на Stanley има ограничение от 20 артикула за това колко чаши ви е позволено да поръчате в отговор на купувачите и дистрибуторите на Stanley.

Вирусната версия на чашата Стенли е моделът от 40 унции, вероятно защото изпиването на две от тях почти се равнява на предложения дневен прием на вода за жени, премахвайки предположенията да пиете достатъчно вода всеки ден. Stanley също прави по-малка ($35) и току-що представена ($60).

Но първо трябва да помислим: защо има чаши Stanley от 40 унции, които изглеждат еднакви за продажба под две различни имена? Има чаша Quencher H2.0 FlowState и също чаша за пътуване Adventure Quencher. В момента уебсайтът на Stanley продава само чашата Quencher H2.0 FlowState, защото това е новата и подобрена версия на чашата за пътуване Adventure Quencher. Но все още можете да намерите чашата за пътуване Adventure Quencher налична онлайн, често на по-високи цени.

Какво е новото за чашата Quencher H2.0 FlowState? Неговият подобрен капак има въртящ се капак с три позиции: отвор за сламка, проектиран да устои на пръски, докато държи сламката за многократна употреба на място, отвор за напитки и горна част с пълно покритие.

Вече можете да получите персонализиран Stanley чаша за $10 повече. Добавете име, монограм или предварително зададена графика.

Намерете чашата Quencher H2.0 FlowState на склад при множество търговци на дребно. Освен това пазарувайте повече от най-добрите бутилки за вода, които ще ви поддържат хидратирани през новата година по-долу.

Чаши Stanley

Ето къде можете да намерите чашите Stanley Quencher H2.0 FlowState в наличност.

Чаша Stanley The Quencher H2.0 FlowState (40 унции)

Проверете тези връзки, за да видите какви цветове на чашата The Quencher H2.0 FlowState са налични на уебсайта на Stanley и в момента в Amazon.

Новият цвят на иглика (на снимката), метално лилаво, вече е на пазара в 40-унции. Вземете я, преди да се е разпродала.

Най-важни характеристики:

Чашите Stanley се предлагат в дъга от привлекателни пастелни нюанси. Тези чаши имат удобна, голяма дръжка. Изпиването на две от тях е почти равно на предложеното дневен прием на вода за жени, което го прави лесно за проследяване. $45 в Stanley $45 в Amazon

Чаша Stanley The Quencher H2.0 FlowState (30 унции)

Не търсите чаша толкова голяма, колкото тази от 40 унции? Тогава изберете чаша от 30 унции.

Тази чаша Stanley The Quencher H2.0 FlowState се предлага в 17 цвята. Вижте кои са на склад в момента.

Цветът нефрит е на снимката.

Върхови характеристики:

Чашите Stanley се предлагат в дъга от привлекателни пастелни нюанси. Тези чаши имат удобна, голяма дръжка.
$35 в Stanley

Stanley The Quencher H2.0 FlowState чаша (64 унции)

Ако си мислите, че чаша от 40 унции е голяма, тогава челюстта ви вероятно е на пода над най-новото творение на Stanley: чаша The Quencher H2.0 FlowState от 64 унции.

Намерете тази масивна кана за вода с дръжки в седем цвята.

Върхови характеристики:

Чашите Stanley се предлагат в дъга от привлекателни пастелни нюанси. Тези чаши имат удобна, голяма дръжка.
$60 в Stanley

Още страхотни бутилки за вода

Ако все още не сте сигурни за чашата Stanley, разгледайте и тези други страхотни опции за бутилки за вода от Yeti и Hydro Flask.

Чаша за пътуване Hydro Flask All Around (40 унции)

За разлика от култовата чаша Stanley, новата чаша за пътуване Hydro Flask All Around има капак, който изскача, а не извива се и няма отвор за отпиване. Можете обаче да закупите отделен капак, ако отпиването от вашата чаша от 40 унции е от съществено значение.

Новата чаша на Hydro Flask има огъваща се сламка, която носи забавление, плюс капак за сламката за предотвратяване на разливане. Както при чашата Stanley, тази чаша за 45 долара поддържа напитките топли и студени и се побира в поставката за чаша.

Можете да гравирате вашите чаши Hydro Flask срещу $6 допълнително, което е по-евтино от гравирането на Stanley.

Чашата за пътуване Hydro Flask All Around се предлага в шест цвята и може да се мие в съдомиялна машина.

Най-важни характеристики: 

По-евтино е да гравирате една от тях, отколкото чаша Stanley.A bendy straw добавя малко забавление. Повечето цветове в момента са на склад. $45 в Hydro Flask

Чаша за пътуване Hydro Flask All Around (32 унции)

Бихте ли предпочели по-малка чаша? След това влезте в чашата за пътуване Hydro Flask All Around от 32 унции.

Stanley не предлага този размер чаша.

Тази чаша се предлага в пет цвята, четири от които са на склад в момента.

Най-важни характеристики:

По-евтино е да гравирате едно от тях, отколкото чаша Стенли. Огъващата се сламка добавя малко забавление. Повечето цветове в момента са в наличност. $40 в Hydro Flask

Чаша Yeti Rambler (35 унции)

Тази чаша Yeti (на снимката в зелено с балдахин) е устойчива на счупване и подходяща за съдомиялна машина. Той е съвместим с държач за чаша и двойна стена с вакуумна изолация.

Можете да персонализирате чашата Yeti Rambler с вашето име или дизайн на сайта на Yeti.

В момента има на склад единадесет цвята. Обърнете внимание, че не трябва да използвате сламката му с горещи напитки.

Ако искате още по-малък размер, вижте версията от 25 унции, която в момента се предлага във всичките 14 цвята.

Най-важни характеристики:

Тази чаша се предлага в размер, който Stanley не предлага. Yeti има ограничено издание на цветове, които можете да събирате. Точно сега можете да персонализирате чашата си безплатно. $42 в Yeti

Свързано съдържание от CBS Essentials

Опитах Stanley cup и Yeti Rambler. Как се сравняват? Hydro Flask току-що пусна чаша Stanley, подобна на огъваща се сламка. Горещи новини за чаша Stanley: Вече можете да персонализирате своята Stanley с вашето име, монограм и още. Най-добрите бутилки за вода, които да вземете във фитнеса през 2023 г. Хората харесват тези алтернативи за чаша Stanley< br>
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР