Къде да бъде Корнелия Нинова, ако не в Шарково –

...
Къде да бъде Корнелия Нинова, ако не в Шарково –
Коментари Харесай

От последните минути! БСП попиля ГЕРБ, баба Дора е

Къде да бъде Корнелия Нинова, в случай че не в Шарково – в кабинета си ли, или да играе тенис като някои други. Това сподели общинският консултант от Българска социалистическа партия в Столичния общински съвет Николай Николов по време на Националното заседание на партията, съобщи „ Фокус “.

" Неслучайно в сряда бе по този начин подкрепена в митинга на животновъдите пред Министерски съвет. Всеки един в тази зала - общински консултант, депутат - е лице на Българска социалистическа партия. Бивайки измежду хората, ние може да позволяваме техните проблеми и те ще ни се доверят “, сподели Николов. Попитана по отношение на обвиняванията на ГЕРБ, че е подстрекавала протестиращи в Странджанско самата Нинова отговори: „ Извинете доста. Заседанието тече, днешната ни тематика е бъдещето на България. Нищо повече от това “.

Припомняме, че по-рано на ексклузивен брифинг ГЕРБ оповестиха, че водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е забъркана в митингите в Шарково - селото, където се събраха хора от цялата страна против избиването на животни там.  Това оповестиха на конференция през днешния ден от ГЕРБ. " Дадохме ясна информация, че съгласно нас тези провокации в региона на Шарково са инициирани от Позитано, също и от президента Радев ", обявиха на изключителния брифинг в централата на ГЕРБ. Те пуснаха видео от 19 юли на едно лице, което нарекоха деен подбудител и уредник на тези дейности. " Тодор Атанасов се споделя този човек и в профила му във фейсбук ще видите това видео, той е непрекъснато там ", прибавиха от партията.  По-късно видеото беше изтрито, само че от ГЕРБ изпратиха клипа до медиите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР