Къде, ако не във Фейсбук, може да отрием къде ходят

...
Къде, ако не във Фейсбук, може да отрием къде ходят
Коментари Харесай

Кметът на Филибето Тотев Мамин обикаля Европа по къси гащи и бели маратонки с пиарката си

Къде, в случай че не във Facebook, може да отрием къде вървят нашите политици. Така се похвали самичък и с бурната си интернационална активност пловдивският кмет Иван Тотев, както излиза наяве от страницата му във Facebook.

Припомняме, че той отсъства от града от началото на предходната седмица, когато си пусна отпуск и отпътува със брачната половинка си за Виена и не зачете 24 май и празненствата в Пловдив.

Оказа се, че в петък, събота и неделя градоначалникът е бил в Тирана като част от делегацията, водена от ръководителя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. Там Тотев взе участие в Балканската молитвена закуска.

Оттам международникът отскочил до Рим. Там бил със заместника си Розалин Петков и шефа на фондация "Пловдив 2019 " Кирил Велчев. Тримата са се увековечили със фотография а плаца "Венеция ". В италианската столица градоначалникът разпространява Пловдив като европейска столица на културата. Докато е в чужбина длъжността кмет се извършва от заместника му по културата Александър Държиков.

Според натоварената му интернационална стратегия, Тотев би трябвало да се върне на работа на 30 май и едвам 4 дни по-късно - на 4 юни отпътува за Атина. В гръцката столица той ще взе участие в среща на европейските градове. Вместо да се занимава с проблемите на града, Тотев изръшква Европата по къси гащи и бели маратонки с пиарката си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР