Кадър: Зрител на Нова ТвЦентърът на Варна е по-мръсен и

...
Кадър: Зрител на Нова ТвЦентърът на Варна е по-мръсен и
Коментари Харесай

Варненец: Нашият център е по-мръсен и от Бангладеш, Бургас е реалната морска столица!

Кадър: Зрител на Нова Тв

Центърът на Варна е по-мръсен и от Бангладеш, Бургас е действителната морска столица. Това споделя Александър Борисов. Той е изпратил за рубриката „ Моята вест “ на Нова телевизия фотография с разпилени отпадъци в тревата във варненски парк. 

„ Пиша ви от " морската столица " на България. Не е мъчно човек да отвори архивни уеб сайтове и фотоси на Варна какво е била преди и какво е в този момент. Роден съм тук, само че не съм районен шовинист, градът ни наподобява на бунище, цялостно е с бездомни лаещи кучета, разрушени улици, липса не тревни площи “, прибавя Александър.

„ Центърът е по-мръсен от Бангладеш. Срам ме е от града ни, позор ме е от Варна. Бургас няма нищо общо към този момент с Варна, действителната столица на морето е там. А за Варна... половин милиард е бюджетът за тази година, а към този момент съвсем почваме месец май. Проверете! Защо градът е толкоз замърсен и противен? “, пита Борисов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР