Кадър Ютуб AuxionizeВинаги, когато се успокояваме, че национален или по-лошо

...
Кадър Ютуб AuxionizeВинаги, когато се успокояваме, че национален или по-лошо
Коментари Харесай

Ивайло Пенчев: Тъпанарско е да вярваме, че национален чиновник ще се погрижи за нас в трудно време

Кадър Ютуб Auxionize

" Винаги, когато се успокояваме, че народен или по-лошо - интернационален служител ще се погрижи за нас в мъчно време ние бъркаме. ", разяснява предприемачът Ивайло Пенчев информацията, че България не е поръчала задоволително ваксини.

" Чиновникът ще сътвори комисии, ще заседава, различен служител от противниковия тим ще му пречи, след продължителното съвещание спорещите служители ще пият дружно в бар или ще се ашладисват в нечий дом(няма лошо) и ще се усещат значими и даже потребни, част от служителите ще се чудят по какъв начин да изкарат някой лев в тая плодородна обстановка, в която всичките европейски нации на тях се уповават, ще се виждат с представители на компаниите производители, ще вървят на вечери, отново ще заседават, отново ще пият и ще се ашладисват...

Но потребна работа те няма да свършат.

Полезната работа я свършва светът макар служителите.

Те единствено режат ленти като някой някъде свърши работа и желаят да преразпределят резултатите от нея.

Наивно е да се уповаваме на интернационалните служители.

Неразумно е.

Глупаво.

Тъпанарско е.

В тази рецесия националните страни се оправят десетки пъти по-добре от Европейския съюз точно поради пагубното опование на народите в интернационалното чиновничество. "



Тази година евентуално България няма да успее да имунизира и половината от хората в страната. Това стана ясно от публикуваните данни за поръчаните ваксини от Pfizer/BioNTech и Moderna, както от AstraZeneca/Oxford, чийто артикул се чака да е идващия утвърден в Европейски Съюз. Договорените дотук дози от тези три компании ще стигнат единствено за 40% от популацията на България. На доктрина по-късно през годината могат да бъдат подготвени и още ваксини, само че към този момент това не е несъмнено.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР