Кадър: Youtube/Васил Гарванлиев, Here I standБългарското знаме се появява в

...
Кадър: Youtube/Васил Гарванлиев, Here I standБългарското знаме се появява в
Коментари Харесай

Българското знаме в македонската песен за Евровизия

Кадър: Youtube/Васил Гарванлиев, Here I stand

Българското знаме се появява в македонската ария за " Евровизия ". Тя е изпълнена от Васил Гарванлиев от Струмица и се споделя Here I stand.

В клипа на изпълнителя на страната може да се забележи българския трикольор, само че на никое място във видеото не се схваща, че става въпрос за реализатор от Северна Македония, оповестява скопското електронно издание MakPress, представено от организация Фокус.

Във видеото, на един от фрагментите, който трае към пет секунди, на фона на Васил Гарванлиев се появяват цветовете на българското знаме, т.е. бяло, зелено и алено, сложени отвесно на стената, до момента в който в това време в нито един миг от видеото не може да се разбере, че става въпрос за реализатор от Северна Македония, без значение че концепцията на състезанието е да разпространява обособените европейски страни. Автор на музиката и текста е самият Васил, а аранжиментът и продукцията са дело на Борче Кузмановски и Давор Йордановски. Музиката към песента е записана в студио „ Феймс “ в Скопие, с оркестър онлайн, с диригент Олег Кондратенко.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР