кадър: YouTube/ДЕНЯТ с В. ДремджиевСервилното отношение не журналистика. Не е

...
кадър: YouTube/ДЕНЯТ с В. ДремджиевСервилното отношение не журналистика. Не е
Коментари Харесай

Евгений Дайнов: ГЕРБ са в истерия, че не са на власт и не говорят само те

кадър: YouTube/ДЕНЯТ с В. Дремджиев

Сервилното отношение не публицистика. Не е добре да го споделя министърът на вътрешните работи, или какъв да е министър, само че това е истината. Това разяснява в предаването „ Денят с В. Дремджиев “ по  ТV+ и TV1 политологът Евгений Дайнов във връзка спора на Бойко Рашоков и bTV. Дайнов разяснява също, че е мъчно да се приказва, че има положителни публицисти в трите най-големи малките екрани, откакто те са избрали да останат в тази система. „ Всички са съучастници “, разяснява политологът.

Според него, са посочили, че в случай че би трябвало ще спрат с телата си тези, които желаят да приказват, какъвто е казусът с Илчовски. „ Това е нервност, че към този момент не приказват единствено те “, разяснява проф. Дайнов.

ГЕРБ не могат да повярват, че не са на власт, с цел да вършат това, което бяха привикнали - да крадат финансови и естествени запаси, които принадлежат на всички нас, изясни той.

„ Тревожа се, че шефовете на тайните служби бродят някъде из страната в отпуск. Те би трябвало да бъдат незабавно дисциплинарно уволнени. Защото тази досегашната власт работи като пестник на шепа бандити “, призна политологът.

Служебните министри би трябвало да са много по-решителни против тези бандитски практики и да се покаже, че има по какъв начин да се ръководи една страна по естествен, небандитски метод, разяснява той.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР