Кадър Влад Тенев, ФБЗнаете ли кой е най-богатият българин? Не

...
Кадър Влад Тенев, ФБЗнаете ли кой е най-богатият българин? Не
Коментари Харесай

Владислав Панев: Най-богатият българин не е Борисов, Черепа или Пеевски. Историята на Влад Тенев щеше да е друга, ако семейството му не беше емигрирало в САЩ

Кадър Влад Тенев, ФБ

" Знаете ли кой е най-богатият българин? Не е Борисов, Черепа или Пеевски. От през вчерашния ден платформата за борсова търговия robinhood се прави оценка на 11.2 милиарда $, след като притегли следващия вложител. Неин съосновател е Владимир Тенев (той е на фотографията вдясно, вляво е индийският му партньор).

Родителите на Тенев са емигрирали в Съединени американски щати при започване на 90те, а той е на 33 години. Сега е началник на мултимилиардна компания от Силициевата котловина.

Важно е да знаем, че всеки човек може да реализира чудеса, стига да е подложен в подобаващи условия. Вероятно историята на Тенев щеше да бъде друга в случай че фамилията му не беше емигрирало.

България би трябвало да обезпечи най-хубавите условия за живеене и бизнес в случай че желаеме хората да съумяват тук, а не в Калифорния. Да привличаме най-хубавите, да построяваме най-хубавите. Звучи мъчно и амбициозно, само че можем да го създадем. Очевидно е, че имаме човешкия капацитет, което е главното. Оттук са нужни ясни и идентични правила за всички, отворена, ефикасна, бърза и почтена администрация, положително обучение, инфраструктура. Държавните органи да не си и помислят да крадат бизнеси. И нещата ще се получат. Търпение и разсъдък! "

Това написа във Facebook Владислав Панев от Демократична България:



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР