Кадър vbox ОктоподПомните ли филма Октопод?! Инспектор Катани, който в

...
Кадър vbox ОктоподПомните ли филма Октопод?! Инспектор Катани, който в
Коментари Харесай

Инспектор Катани от Октопод се завръща

Кадър vbox " Октопод "

Помните ли кино лентата " Октопод "?! Инспектор Катани, който в продължение на близо 20 години събираше феновете пред тв приемниците, се завръща на дребния екран, оповестяват от

Излъчването на първата серия на паметния сериал „ Октопод “, ще бъде в 20 ч. довечера по Българска национална телевизия 2. Досега не се е случвало всички 10 сезона на сериала да се излъчват поредно заради обстоятелството, че е сниман в продължение на 17 години. Българска национална телевизия 2 ще покаже всички сезони един след различен в абсолютния праймтайм – от 20:00 часа,  от понеделник до четвъртък.

Първите четири сезона, които са с присъединяване Микеле Плачидо, остават и до през днешния ден една от най-качествените ТВ продукции, които са се излъчвали в България – преди и след измененията.

В другите сезони – общо 10 – снимани от 1984-а до 2001-а – в сериала са взели участие звезди от най-голям сан – като Ремо Джироне, Франсоа Перие, Флоринда Болкан, Мари Лафоре, Раул Бова, Виторио Медзоджорно. В по-късните сезони вземат участие Стефан Данаилов, както и други български артисти.

Композитор на музиката на „ Октопод “ за по-голямата част от сезоните е популярният Енио Мориконе.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР